Belföld

Bréking! Ilyen is van: Orbán Viktor beismerte tévedését

  • Szerző:nuus
  • 2023.11.12 | 18:18

Ritka alkalom, amikor a miniszterelnök önkritikát gyakorol.

Az elmúlt hónap eseményeinek összefoglalóját osztotta meg Orbán Viktor miniszterelnök a TikTok oldalán, a megszokott Western stílusban. A Hatlövetű – október nevű videóban a miniszterelnök beszélt a magyar futball sikereiről, a Nobel-díjasokról és a nemzeti konzultációról.

Az első téma a magyar futball válogatott sikerei voltak, kiemelve Szoboszlai Dominik világklasszis teljesítményét. Orbán Viktor egyetértett Szöllősi Györggyel, hogy tévedett a stadionépítés ügyében, valójában nagyobb stadionra lett volna szükség.

“Nagyobb stadiont kellett volna tervezni és építeni”

– mondta ki nyíltan.

A következő pontban a Donald Trumptól kapott piros baseballsapkára utalt, kifejezve reményét, hogy újra ő lesz az Amerikai Egyesült Államok elnöke. A miniszterelnök elismeréssel szólt Karikó Katalin és Krausz Ferenc Nobel-díjas kutatókról, hangsúlyozva, hogy emlékezetes teljesítményükről még az unokáink is tudni fognak.

Ezután a nemzeti konzultáció fontosságát emelte ki, kifejezve, hogy bár nem tipikus TikTok témakör, de jelenleg kiemelten fontos. Orbán Viktor arra buzdította a magyarokat, hogy vegyék kézbe, olvassák el, és töltsék ki a dokumentumot, mivel a világ egyre nehezebb helyzetben van a háborúk, terrortámadások és illegális bevándorlások miatt. Az összefoglalóban Orbán Viktor hangsúlyozta a béke fontosságát és azt, hogy Magyarország a béke mellett áll, mindent megtesznek azért, hogy mielőbb elérjék ezt a célt.

A videóban szó esett a CSOK-ról is, ahol elhangzott, hogy a falusi CSOK bevált, míg a városi változatot újra kellett gondolni. Az új koncepció részleteit novemberben fogják nyilvánosságra hozni, és januártól lehet majd igényelni az új támogatási formát.

Az összefoglalót Orbán Viktor – nem túl meglepő módon – a “Hajrá, magyar fiatalok!” kifejezéssel zárta.

@viktor_a_tiktokon Hatlövetű – október #orbanviktor #miniszterelnok #follow #fyp #foryou #Karikó #Krausz #Szoboszlai #Rossi #CSOK #Trump #háború ♬ eredeti hang – Viktor a TikTokon


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sztárok
Elhunyt a Dallas színésznője
  • szerző:nuus
  • 2023. 11. 08.