Belföld

Te is jogosult vagy az ingyen internetre? Így tudod jelezni!

  • Szerző:nuus/MTI
  • 2020.11.15 | 10:19

Az ingyenes internetre jogosult Telekom-ügyfelek a cég honlapján, a Flip-ügyfelek a Flip honlapján jelezhetik igényüket a 30 napos ingyenes internet-szolgáltatásra november 18. és 27. között - hívta fel a figyelmet szombati közleményében a Magyar Telekom.

Ezt annak kapcsán tették közzé, hogy Orbán Viktor miniszterelnök aláírta azt a kormányrendeletet, amelynek értelmében ingyen használhatják a vezetékes internetet a digitális oktatásban részt vevők.

A közlemény szerint az igénylésnél Telekom ügyfél esetén a számla bal felső részében található MT ügyfélazonosítóra és folyószámlaszámra, Flip ügyfél esetén a számla jobb felső részében található ügyfélazonosítóra és folyószámlaszámra, valamint az oktatási jogviszonyt bizonyító oktatási azonosítóra lesz szükség.

A 30 nap díjmentesség az ügyfelek decemberben kézhez kapott számláján jelenik meg. A 30 napos ingyenességet az integrált csomagot használó ügyfelek is igénybe tudják venni, mert a számlán az 5 százalékos áfa-tartalommal bíró internetszolgáltatás eleve külön tételként jelenik meg

– jelezte a Magyar Telekom.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló