Belföld

Pál Marci és férje örökbe fogadták második gyermeküket

  • Szerző:nuus
  • 2022.11.18 | 10:18

Pál Márton és Honol Ádám a Család az család mozgalom és az Apa&Apu nevű Instagram-oldal váltak ismertté.

Pál Márton, a Család az család mozgalom társalapítója és a Szivárványcsaládokért Alapítvány kurátora a közösségi oldalán árulta el, hogy tovább bővült a családjuk, egy kislányt fogadtak örökbe.

Itthon is történnek jó dolgok, még ezekben a mindenki számára viharos időkben is: a családunk tovább bővült, hiszen egy hosszas jogi procedúra során sikerült örökbe fogadnunk kislányunkat, Hannát. Andris csodálatos nagytestvér és imádják egymást, Walter még szokja az új helyzetet, mi pedig egyre kevesebbet alszunk, de minden perc megéri!❤️

Persze közben senkiben nem szeretnénk felesleges illúziókat kelteni, hogy meleg pároknak (vagy meleg egyedülállóknak) lehet ma itthon örökbefogadni, mert a mi ügyünk sok szempontból egyedi és különleges.

Hanna élete első napjaitól velünk van, de ehhez sok küzdelemre és szerencsére volt szükségünk. Megpróbálom Nektek összefoglalni, hogy mi történt velünk az elmúlt 10 hónapban, és miért voltunk eltűnve. Nem azért, hogy magyarázkodjak, hanem hogy lássátok milyen az, amikor a törvényes lehetőségeinkkel is csak hónapokig tartó bírósági ügyek után tudtunk élni. Miközben a kislányunk lassan 10 hónapos lesz.

– írta Márton az Instagram oldalán.

A teljes bejegyzés itt olvasható.

View this post on Instagram

A post shared by Apa&Apu (@palmarci)


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló