Belföld

“Nagyon szerencsés alkat” – megszólalt Kóbor Jánossal kapcsolatban az Omega zenésze

  • Szerző:nuus
  • 2021.12.01 | 21:00

Molnár György, Elefánt bízik abban, hogy Kóbor olyan jó fizikummal rendelkezik, ami remélhetőleg most is átsegíti őt a problémákon.

Ahogy már többször is megírtuk, Kóbor János hetek óta kórházban van. Az Omega tagjai és a rajongók is bíznak a zenész mielőbbi gyógyulásában. Molnár György, Elefánt bízik abban, hogy Kóbor olyan jó fizikummal rendelkezik, ami remélhetőleg most is átsegíti őt a problémákon.

“Mecky régen atletizált, futott, majd amikor abbahagyta, akkor sem ült otthon. Kosarazott, lovagolt, síelt, szóval nagyon aktív volt. Persze, egy idő után nem maradt ilyenekre ideje, de akkor is olyan jó kondiban volt, hogy el sem hittük. Jó volt nézni, hogy egy több órás koncertet olyan könnyedséggel tolt végig, hogy azt a fiatalok is megirigyelhetnék. Közel a nyolcvanhoz a vitorlázás sem okozott neki nehézséget, pedig aki hajózik, tudja, hogy ott bizony nagy erőre van szükség”

– mesélte a gitáros.

Láttad már legújabb videónkat? Ha nem, akkor nézz bele mielőtt tovább olvasnál!⤵️

Mecky nagyon szerencsés alkat, az Omegán belül mindig azt mondtuk rá, ő egy genetikai csoda. Most abban reménykedünk, hogy ezek a gének és a szívós fizikuma átsegíti a betegségen, és mihamarabb felépül

– folytatta.

Úgy tudni, Kóbor koronavírus-fertőzés miatt került kórházba, jelenleg a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikáján ápolják. Felesége, Zsóka mindennap bemegy hozzá és az ágyánál fohászkodik.


A kórház és az orvosok csak Zsókának adnak tájékoztatást, mi pedig abban maradtunk, hogy amint van valami, szól. Zsóka minden egyes nap jár be a kórházba. Bár látogatási tilalom van, ő külön engedélyt kapott. Minden nap egy vagy másfél órát ott ül a férje mellett”

– nyilatkozta a Blikknek korábban Trunkos András, az Omega menedzsere.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sport
Djoković beismerte: hazudott
  • szerző:nuus
  • 2022. 01. 12.
Film
Indul a Squid Game magyar változata
  • szerző:nuus
  • 2022. 01. 10.