Belföld

Most jött a hír: tévéből ismert celeb a szamurájkardos ámokfutó!

  • Szerző:nuus
  • 2023.12.10 | 10:18
  • trendindex: 3

Pozitív drogteszt, rengeteg pia, egy szamurájkardok és egy pisztoly - így bulizott. magát menő influenszernek gondoló férfi.

Kép: 123rf

A december 4-i események egy albérleti lakásban zajlottak, ahol M. Ádám egy bulit rendezett. A 33 éves férfi a zenét és az alkoholt választotta, és ennek következtében az erkélyen olykor nem csupán a friss levegőt élvezte: állítólag többször hánt is.

M. Ádám hangoskodott egy 75 centis szamurájkarddal a kezében, majd riasztófegyveréből néhány véletlenszerű lövést is leadott. Miután az erkélyi buli véget ért, a várost járta a karddal és a pisztollyal, ekkorra azonban már a rendőrséget is értesítették.

A rendőrök hosszas ámokfutás után a Kamaraerdei úton találták meg M. Ádámot. Felszólították, hogy tegye le a fegyvereit, és adja meg magát. Amikor a férfi ezt nem tette meg, a rendőrök kénytelenek voltak kényszerintézkedést alkalmazni. Egy figyelmeztető lövést adott le az egyik rendőr, amely megzavarta M. Ádámot. Ezután könnyedén elfogták, elvették fegyvereit, majd bilincsbe verték.

Mire elég 3 nap Stockholmban? Tényleg minden annyira drága Észak-Európában, és milyen a rénszarvas szalámi? Ebből a videóból minden kiderül!

Bár a rendőrség nem hozott nyilvánosságra információkat az érintett személyről, egy Facebook-csoportban a kommentelők szerint a letartóztatott férfi valószínűleg a korábban már többször furcsán viselkedő, Mandula Ádám lehet, az Éden hotel egykori sztárja. Ezt azonban nem lehet teljes bizonyossággal állítani. Mandula Ádám amúgy Szegedi Fecsó barátnőjének exe, és igazi influenszernek képzeli magát.

M. Ádámot fegyveres garázdaság bűntettével vádolták meg, és az elkövető letartóztatásáról a bíróság dönt. A férfi azt állította, hogy nem emlékszik a történtekre, amihez valószínűleg az elfogyasztott alkohol és a pozitív drogteszt is hozzájárult.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló