Budapest

Megint nyert a Sziget Fesztivál egy rangos díjat, elismerték a sokszínűségét

  • Szerző:nuus
  • 2018.01.18 | 10:43
  • trendindex: 2

Most zajlik az European Festival Awards, ahol tegnap adták át a Line-up of the Year díjat, vagyis a tavalyi év legjobb zenei felhozataláért járó elismerést, amit idén Magyarország legnagyobb fesztiválja, a Sziget kapott meg.

Hollandiában, Groningben éppen most zajlik az European Festival Awards, ahol tegnap, szerda este adták át a legfontosabb kategóriadíjakat, melyek közül a Sziget már nem egyet megkapott az elmúlt évek során. Így a Line-up of the yeart is bezsebelte már egyszer, de a fesztivál most újra megkapta. Kádár Tamás, a Sziget Kft. vezetője a díj átvételekor azt mondta:

Nagy meglepetés volt számunkra, hogy ismét díjjal mehetünk haza erről a neves versengésről és nagy öröm is, hogy a Sziget egyedülálló zenei sokszínűségét ismét díjazták.

A Sziget nemcsak zenei felhozatalával nyerte el a díjat, hanem a teljes programkínálatával, ami egyedülálló Európában, de talán világszerte is. A zene mellett rengeteg színházi, táncszínházi, mozi- és sportprogram várja évről évre a fesztiválozókat, és van még további számos egyéb lehetőség is, amit kínál a Sziget és amit nem is mindent tudunk elsőre bekategorizálni. Gratulálunk az elismeréshez, és további sikeres éveket, magunknak pedig még több sokszínű Sziget fesztivált kívánunk!


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló