Budapest

Megint nyert a Sziget Fesztivál egy rangos díjat, elismerték a sokszínűségét

  • Szerző:nuus
  • 2018.01.18 | 10:43
  • trendindex: 2

Most zajlik az European Festival Awards, ahol tegnap adták át a Line-up of the Year díjat, vagyis a tavalyi év legjobb zenei felhozataláért járó elismerést, amit idén Magyarország legnagyobb fesztiválja, a Sziget kapott meg.

Hollandiában, Groningben éppen most zajlik az European Festival Awards, ahol tegnap, szerda este adták át a legfontosabb kategóriadíjakat, melyek közül a Sziget már nem egyet megkapott az elmúlt évek során. Így a Line-up of the yeart is bezsebelte már egyszer, de a fesztivál most újra megkapta. Kádár Tamás, a Sziget Kft. vezetője a díj átvételekor azt mondta:

Nagy meglepetés volt számunkra, hogy ismét díjjal mehetünk haza erről a neves versengésről és nagy öröm is, hogy a Sziget egyedülálló zenei sokszínűségét ismét díjazták.

A Sziget nemcsak zenei felhozatalával nyerte el a díjat, hanem a teljes programkínálatával, ami egyedülálló Európában, de talán világszerte is. A zene mellett rengeteg színházi, táncszínházi, mozi- és sportprogram várja évről évre a fesztiválozókat, és van még további számos egyéb lehetőség is, amit kínál a Sziget és amit nem is mindent tudunk elsőre bekategorizálni. Gratulálunk az elismeréshez, és további sikeres éveket, magunknak pedig még több sokszínű Sziget fesztivált kívánunk!

Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Hogy tetszett? Regisztrálj, és csak azt kapod, ami igazán érdekel!
Belföld
Külföld
Bulvár
Tech
Tudomány
Lepj meg!

Belépve nem neked kell a hírek után menned!*

*Hiszen a hírfolyamodba viszi a folyamatosan tanuló algoritmusunk Regisztrálok!
Még többet innen:
Nuus
Tetszett a cikk?

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló