Budapest

Vizuálisan kellemes hétvégét kívánunk, avagy programajánló a hétvégére

  • Szerző:nuus
  • 2017.10.13 | 15:17

Design hét, plakátkiállítás, képregénybörze várnak, de azért koncertek is lesznek.

Budapest Design Week Official Party

Az idei Design Hét október 6-án kezdődött, és most hétvégén, 15-én ér véget. Még egészen sok program várja az érdeklődőket, amikről innen tudtok tájékozódni. Mi most a ma esti bulit ajánljuk nektek, ami este 21 órakor kezdődik az Andrássy úton található Brody Studios-ban. A bemelegítést DJ Infragandhi intézi, a partit pedig Dj Slow ft Fedora x Bence Becsy tolja majd. Az este folyamán megkóstolható majd a kifejezetten ide készült, különleges Design Hét koktél is.

|3| Infragandhi

Uploaded by harom budapest on 2015-01-29.

Művházbuli! Pokoli aranykor

A Kieselbach Galéria ma estétől egy teljes héten át, egészen október 21-ig a 80-as évek alternatív zenei világa előtt tiszteleg. Pokoli aranykor címmel korabeli koncertplakátok lesznek kiállítva ez idő alatt, és minden este egy-egy értő tárlatvezető (Nyáry Krisztiántól kezdve Szőnyei Tamáson át Bárdos Deák Ágnesig) mesél erről az időszakról, az arcokról, a zenekarokról és a plakátokról is. A ma esti nyitórendezvényen koncert is lesz, Kirschner Péter és Müller Péter Sziámi duója zenél majd.

Kontroll csoport- Nem én vagyok

No Description

Galla Miklós – Bélát itt ne keressék!

Galla Miklós fura szerzet. Szinte mindenki az abszurd humoráról ismeri. Tagja volt a Laár pour Laár társulatnak, majd utána megalapította a Holló Színházat. Azt viszont kevesen tudják róla, hogy mielőtt az angol humor magyarországi nagykövete lett, popzenei karriert épített. GM49 nevű zenekarával mindössze egyetlen nagylemezt adtak ki, viszont legalább 3 albumra való daluk született anno, a 80-as években. A ma esti bulin a humorbombák helyett (bár biztos lesz viccelődés is, nem kevés) a dalait fogja előadni a méltán népszerű nevettető.

GM49 – Bélát itt ne keressék

1. Bélát itt ne keressék, mert elköltözött rég, új lakása tágasabb, s a kilátás is szép. Úgy néz ki, egy jó darabig én leszek most itt, hát ne zargassanak már fúrton fúrt a … mindenit! R. Jön sok ember, és mind jobbat vár, és haragszik, hogy csak engem talál.

Fink (UK) – Resurgam lemezbemutató

A nagyszakállú brit Fink nálunk is nagyon népszerű, akármilyen letört és szomorú zenét is játszik. Aki volt már valamelyik budapesti koncertjén, az tudja jól, micsoda elementáris erejű az élmény, amiben ilyenkor részünk van. Ma este az A38 Hajón ismét láthatjuk Finket és zenekarát, akik a gitáros-énekes-dalszerző Resurgam című új nagylemezét mutatják be.

Fink – ‘Day 22’

‘Resurgam’ Out Now – R’COUP’D / Stream / Download: https://fink.lnk.to/resurgamYT Taken from ‘Resurgam’ released 15th September 2017 via R’COUP’D. Follow Fink – Spotify: http://found.ee/fink-sp Apple Music: http://found.ee/fink-am Facebook: http://found.ee/fink-fb Twitter: http://found.ee/fink-tw Soundcloud: http://found.ee/fink-sc

Hangmás – Funeral Party Budapest 10

A Hangmás zenekar pár éve már sajnos megszűnt, de szombaton egy koncert erejéig mégis összeállnak, hogy a pont 10 éve megjelent Funeral Party Budapest című bemutatkozó lemezüket újra előadják az elejétől a végéig. Persze a későbbi lemezek alapvetéseit sem felejtik el eljátszani. Előzenekar a Gustave Tiger, a koncertek utáni őrületes indie-buliról a Tesco Disco gondoskodik.

Hangmás – We Are Modern

Uploaded by hangmasofficial on 2014-01-02.

Őszi Képregénybörze

A hazai képregénykiadás egyik legfontosabb képviselője a 2006-ban alakult Kingpin kiadó, akik vasárnap tartják őszi képregény-szemléjüket délelőtt 10 órától délután 15 óráig. Itt mindenről szó lesz, ami a témában csak szóba jöhet: képregények, képregényfilmek, poszterek, figurák, kötetek.

II. Európai Art Mozi Nap

Az Art Mozik Nemzetközi Szövetsége (CICAE) és az Europa Cinemas rendezi meg évről-évre az Európai Art Mozi Napot, ami idén október 15-én vasárnap lesz. A rendezvény célja, hogy bemutassa az európai film sokféleségét és népszerűsítse a művészmozit, mint kulturális és közösségi teret. A filmnapon nálunk is csupa új film látható majd, 4 európai és 3 hazai mozi.

A négyzet – Feliratos előzetes (16)

A négyzet – Bemutató dátuma: 2017. október A Lavina rendezőjének új filmje a 2017-es cannes-i filmfesztiválon Arany Pálmát nyert. A sikeres múzeumigazgató, Christian tökéletes életének gépezetébe egyszer csak porszem kerül: egy ügyesen kitervelt átverés révén fényes nappal zsebelik ki egy forgalmas téren. Christian nem hagyja annyiban a dolgot, és bosszúhadjáratra indul a feltételezett tolvajok ellen.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sztárok
Majka csúnyán megalázta Curtist
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.
TV
Durva döntést hozott a Netflix
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 03.