Időjárás

Kánikulához közelíthet a hétvégei időjárás

  • Szerző:nuus
  • 2023.05.20 | 07:18

Sok napsütés, kevés esővel.

Ma az ország nagy részén már több órára kisüt a nap, nyugaton, északnyugaton lehetnek még tartósabban felhős tájak. Szombaton csak elszórtan alakulhat ki kisebb eső, zápor, esetleg zivatar. Egész hétvégén sok napsütésben lesz részünk, eső csak elszórtan várható.

A gomolyfelhők estére a legtöbb helyen összeesnek. Éjjel az ország nagy részén kiderül az ég, csak kisebb körzetekben maradhat felhős az idő. Szombaton általában sok napsütésben lesz részünk a kevés gomoly- és fátyolfelhő mellett – írja az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ).

Az északkeleti, keleti szelet szombaton

már nagyobb területen kísérhetik élénk lökések a legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet hét és tizennégy fok között, napközben szombaton 24 és 28 fok között alakul.

szombaton sok napsütésre számíthatunk,

az időnként megnövekvő gomolyfelhőkből csak néhol alakulhat ki futó zápor, esetleg zivatar- írja az Időkép. A keleties szelet sokfelé élénk, helyenként erős lökések kísérhetik. Kora nyári időre van kilátás, 24 és 29 fok közé melegedhet a levegő a délutáni órákra.

Vasárnap is sokat fog sütni a nap,

de elszórtan ezen a napon is kialakulhat átmeneti jelleggel futó zápor, esetleg zivatar. Többfelé élénk lesz a keleti-északkeleti szél. A csúcsértékek ezen a napon is 24 és 29 fok között alakulhatnak.

Szuper hír jött az időjárásról


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.