Időjárás

El kell keserítenünk, ha kinti programot terveztél hétvégére

  • Szerző:nuus
  • 2022.05.27 | 13:18

Nagyon úgy tűnik, hogy a hétvége tele lesz záporral és esővel.

Pénteken sok lesz a napsütés, estig kevés zápor, esetleg zivatar délnyugaton fordulhat elő. A nyugatias szél elsősorban északon és északkeleten lehet erős. Napközben 25 és 30 fok közé melegszik a levegő. Éjjel hidegfront érkezik főként délen, délnyugaton többfelé záporokkal, zivatarokkal.

Szombaton az ország déli felében sokfelé kialakulhat eső, zápor, itt lesz hűvösebb, borongósabb az idő. Naposabb időszakok az északi tájakon lehetnek. Az ország északi felén/kétharmadán az északnyugati szél többfelé élénk, erős lehet. A legmagasabb hőmérséklet 15 és 24 fok között alakul.

Vasárnap a felhős, borongós időben többfelé kialakulhat eső, zápor. Naposabb időszakokkal inkább csak délkeleten találkozhatunk. Többfelé megélénkülhet a keleti-északkeleti szél. Napközben mindössze 14-22 fokot mérhetünk.

Hétfőn a hűvös reggel után napos-gomolyfelhős időre számíthatunk, helyenként alakulhat ki egy-egy kisebb zápor. Helyenként megélénkül a déli-délnyugati szél, 19-26 fokos maximumokra van kilátás. Kedden 23-28 fokig melegszik a levegő, záporok, helyenként zivatarok alakulhatnak ki a napos időszakok mellett.

Forrás: Időkép


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.