Időjárás

Megint itt a hőség, 35 fok is lehet szerdán

  • Szerző:nuus
  • 2022.08.03 | 09:18

Számottevő csapadék nem valószínű a következő napokban.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint szerdán sok napsütés várható fátyol- és nappal képződő gomolyfelhőkkel, de ezekből csapadék nem valószínű. Az északias szél többnyire mérsékelt marad. A hőmérséklet délután 29 és 35, késő este 21 és 27 fok között alakul.

Szerdára a meteorológiai szolgálat a hőség miatt elsőfokú figyelmeztető előrejelzést adott ki Pest (benne Budapesttel), Fejér, Jász-Nagykun-Szolnok, Tolna, Bács-Kiskun, Csongrád-Csanád, Somogy, Baranya és Békés megyékre.

Szerda éjjel a felhők feloszlanak, kiderül az ég, csapadék nem lesz. A légmozgás gyenge marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 15 és 21 fok között valószínű, de a hidegre érzékeny helyeken ennél néhány fokkal hűvösebb is lehet.

Csütörtökön derült vagy gyengén felhős idő várható csapadék nélkül. A légmozgás jobbára mérsékelt marad. A hőmérséklet délután általában 29 és 35 fok között alakul. A hőség miatt elsőfokú figyelmeztető előrejelzést adott ki a meteorológiai szolgálat a Dunántúl teljes területére Vas megye kivételével, valamint Pest (benne Budapesttel), Bács-Kiskun és Csongrád-Csanád megyékre.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.