Időjárás

Hatalmasat változik az időjárásunk

  • Szerző:nuus
  • 2022.11.11 | 08:18

Egy teljes napra eltűnik a köd!

Pénteken pár órára mindenhol kisüt a nap így feloszlanak a ködfoltok is. A hétvégén: szombaton és vasárnap viszont visszatér a ködös, borult időjárás. A legmagasabb nappali hőmérséklet 10 és 15 fok között várható, a tartósan borult részeken pedig tíz fok alatti hőmérséklet valószínű. A reggeli hőmérséklet 0 és +6 fok között alakul – közli az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) országos, középtávú előrejelzése.

Pénteken az éjszakai ködfoltok hamar feloszlanak,

késő délelőttől már kissé vagy közepesen felhős időre van kilátás. Emellett legalább pár órára mindenütt kisüt a nap. Csapadék és szél nem valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet 11 és 16 fok között várható. Szombaton napközben tartósan megmarad az éjszaka képződött köd és rétegfelhőzet egy része. Helyenként változó vastagságú közép- és magas szintű felhőzet valószínű. Szitálás előfordulhat, elvétve gyenge eső sem kizárt.

A változó irányú szél gyenge vagy mérsékelt marad.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és +6 között alakul, délutánra pedig általában 10 és 15 fok közé melegszik a levegő. A tartósan borult részeken hűvösebb maradhat az idő.

Vasárnap az éjszaka sokfelé képződő köd és rétegfelhőzet

egy része napközben is tartósan megmarad. Másutt napos idő várható, kevés fátyolfelhővel. Szitálás előfordulhat, szél annyira nem. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és +6 fok között alakul, a legmagasabb nappali hőmérséklet a napos tájakon 10 és 15 fok között, a tartósan borult részeken 10 fok alatt valószínű.

Mutatjuk meddig tart még ki a kellemes időjárás


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Életmód
Barbie nyugdíjas korba lépett
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 08.