Külföld

Fegyveres lövöldözés volt az Aldiban, egy pénztáros meghalt!

  • Szerző:nuus
  • 2024.01.16 | 14:48

Vérfagyasztó jelenlétnek lehettek szemtanúi a gyanútlan vásárlók.

Fotó: Aldi

Egy súlyos bűncselekmény rázta meg a németországi Mörfelden-Walldorf várost, ahol egy Aldi áruházban hétfő este lövöldözés történt. Egy 48 éves férfi lelőtte a pénztárost, majd saját életének is véget vetett.

A darmstadti ügyészség közleménye szerint az elkövető azonnal a pénztárosnőhöz ment és többször rálőtt. A 38 éves áldozat a helyszínen életét vesztette. Az első rendőrségi vizsgálatok azt mutatják, hogy a pénztárosnő és a támadó ismerték egymást, és a tragédia hátterében egy korábbi kapcsolat problémái állhatnak.

Mit tud az idei év csúcstelefonja? Ugyan ennél nincs jobb a piacon Androidos téren, de több mint fél millióba kerül, de megéri? Erre keressük a választ, nézz bele a videónkba.


 

Az Aldi áruházban a támadás idején más alkalmazottak és vásárlók is tartózkodtak. A lövések után pánik tört ki az üzletben, fokozva az emberek félelmét, hogy az ajtók nem nyíltak ki. A helyzetet csak egy vásárló tudta megoldani, aki rúgással nyitotta ki a forgóajtót, lehetővé téve a menekülést a kétségbeesett vevők számára

Az eset mélyen megdöbbentette a helyi közösséget, és az ügyészség jelenleg is folytatja a vizsgálatot annak érdekében, hogy tisztázza a tragédia összes részletét.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sport
Mennyit sportoljon egy nő? Kutatás
  • szerző:nuus
  • 2024. 07. 03.