Külföld

Gyerek helyett inkább évi tizenkétszer mennek nyaralni – és boldogok

  • Szerző:nuus
  • 2024.03.27 | 11:30

Esze ágában sincs gyereket vállalni Justin és Taylor Vasu-nak, mivel gyermekes ismerőseiken látják, mennyire visszafogja őket a családalapítás.

Illusztráció: freepik.com

Justin és Taylor Vasu, döntöttek: nem vállalnak gyereket. Ehelyett évente 12-szer nyaralnak, élvezik a spontán életműködésüket és a szabadságukat. A pár, akik DINKS (dual income no kids) életmódot folytatnak, úgy vélik, hogy a gyerekvállalás megváltoztatná az életüket olyan módon, amit nem kívánnak.

Hat éve házasok, minden szabadidejüket kirándulással, randevúkkal töltik, és megengedhetik maguknak, hogy sokáig aludjanak hétvégente. Taylor, aki belsőépítészként dolgozik, úgy érzi, hogy felelőtlenség lenne most gyereket vállalniuk, mivel egy közös ház vásárlására gyűjtenek.

A kaliforniai Laguna Beach-en élő pár nem akarja feladni az utazást és a spontán életmódot. Taylor szerint a gyerekmentesség segít életben tartani a házasságuk szikráját. Jelenleg a stabilitásra törekednek, és csak akkor terveznek gyereket, ha már biztos anyagi hátterük van hozzá. Taylor kijelentése szerint nem akarja, hogy az élete véget érjen gyerek születésekor.

Via


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló