Külföld

Orbán először kezet csókolt, később pofára esett az argentin elnök beiktatásán

  • Szerző:nuus
  • 2023.12.11 | 09:48

Orbán Viktor kénytelen volt összefutni Argentínában az oroszbarát propagandistái által folyamatosan  gyalázott Volodimir Zelenszkij ukrán elnökkel.

Először egy videó jelent meg arról, amint Zelenszkij és Orbán Viktor nem túl szívélyes eszmecserébe keveredik a ceremónián.  Havasi Bertalan, Orbán Viktor sajtófőnöke úgy nyilatkozott, a beszélgetés során Ukrajna EU-csatlakozása ügyében a magyar kormányfő jelezte az ukrán elnöknek: az Európai Unió tagállamai folyamatosan tárgyalnak a kérdésről – írja a Propeller.

Mire elég 3 nap Stockholmban? Tényleg minden annyira drága Észak-Európában, és milyen a rénszarvas szalámi? Ebből a videóból minden kiderül!

Ezután Orbán Viktor parvenü módon kezet csókolt,

amikor üdvözölte őt az új alelnök, Victoria Villarruel. Ezután Milei argetin elnök az egyedül, de annál lelkesebben tapsoló Orbán mellett elhaladva a volt brazil elnököt, Jaír Bolsonarót ölelte keblére. Végül hosszasan lapogatta az Orbán, pontosabban Putyin által gyűlölt Zelenszkij hátát is.

Az ukrán elnök a több meghívotthoz képest megkülönböztetett figyelemben és szívélyes fogadtatásban részesült Javier Milei által.

Képeket a Propelleren láthatsz a vicces eseményről.

Orbán szerint az ukránok még őnáluk is korruptabbak


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló