Bulvár

“Elég volt, kiszállok”- késsel akart öngyilkos lenni Szilágyi Liliána

  • Szerző:nuus
  • 2022.01.03 | 08:18

2015-ben, 19 évesen akart öngyilkos lenni Szilágyi Liliána.

A most 25 éves Szilágyi Liliána szerint, aki nem élte át, az igazából nem is érti a bántalmazást, de akik átélték, azok sem feltétlenül tudják, hogy miben voltak benne – írja a Telex. Ő akkor döbbent rá, amikor 2015-ben egy izraeli családi nyaraláson öngyilkos akart lenni, mert nem látott más kiutat. A 19 éves úszónő elszökött a tengerpartra a nyaralás utolsó estéjén, és vitte a nagyapjától örökölt kiskést is.„Levittem a tengerpartra, és azt mondtam, hogy nem megy tovább.

Itt a tenger mellett, én nekem elég volt, kiszállok.

És csak ültem ott, teljesen egyedül, és valami belső hang azt mondta, hogy nincs vesztenivalóm, és most, akárhogy, de el fogok jönni.”Abban az évben hetedik lett a világbajnokságon. Apja viszont egyre jobban „elborult”, és ahogy jöttek az eredmények, annál jobban törte meg és nyomta el őt. Egy évvel később, 2016-ban költözött el otthonról az édesanyjával. Gyerekkoráról azt mondta: „Amire emlékszem az otthoni közegből az, hogy folyamatosan

rettegek, folyamatosan kiszámíthatatlan az, hogy mikor robban ki valami veszekedés vagy bántalmazás

(…), mikor kell látnom a földön az anyámat. (…) Egy másodpercig nem tudom, hogy egyébként milyen, hogy ha van egy apja az embernek. Az apám soha nem viszonyult hozzám érzelmileg, ha csak nem manipulálni akart.” Szilágyi Liliána december 29-én tette ki közösségi oldalaira az állítást, hogy apja gyerekkorától kezdve rendszeresen bántalmazta testileg, lelkileg és szexuálisan is.

19 évesen végül édesanyjával együtt elköltözött, de húga az apánál maradt.

Az apa és a vele élő húg szerint Liliána állításai hazugságok. Szilágyi Liliána erre azt üzente húgának: „Minden, amit tettem és teszek, az nagy részben azért van, hogy egyszer te is szabadon tudj élni.”


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.