Bulvár

“A feleségem ma már a férjem, a lányom ma már a fiam!”

  • Szerző:nuus
  • 2022.01.04 | 08:18

A boldog, jókedvű, kisgyerekes házaspár még a főiskolán szeretett egymásba, csakhogy időközben a feleségből férj, a közös kislányból pedig kisfiú lett.

A 25 éves Sammy és párja, Miles annak idején azt hitték, átlagos heteró pár – ebben a szellemben is házasodtak össze. Aztán Sammy rájött arra, hogy bár születésekor nőként anyakönyvezték, ő valójában mindig is férfi volt a lelke mélyén.

Kislányuk, Hazel születése után ezért aztán el is kezdte a hormonterápiát, hogy végre a belseje is a külsejéhez igazodjon. A lelki békéje teljesen helyreállt, amikor végre mutálni kezdett, majd amikor az arcszőrzete is megjelent, és végül az igazi önmaga nézett rá a tükörből. Amire nem számított – és ezt már nevetve meséli -, hogy a lába is nőtt, ahogyan a teste is férfiassá alakult.

Természetesen nem csak saját maga, de férje számára is kérdéses volt, hogy továbbra is megmarad-e majd a vonzalom.

“Izgultam, mit kezdek heteroszexuális férfiként egy másik férfival, de aztán ráébredtem, hogy én annak idején Sammy személyiségébe szerettem bele, nem a külsejébe. Így nem is volt köztünk gond semmivel”

– mondja el Miles őszintén a Truly kisfilmjében.

Nem sokkal ezután kiderült, hogy kislányuk, Hazel valójában kisfiúnak érzi magát. A párt gyakran gyanúsítják azzal, hogy a gyereket nemváltásra kényszerítik, holott állításuk szerint erről szó sincs.

A családot környezete mindezek ellenére már elfogadta, de Sammy szülei sokszor még női névmásokkal,”anya”-ként utalnak gyermekükre, és kislányként unokájukra.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló