Bulvár

Olyat tett a Tesco pénztáros, hogy a kisgyerekes anyuka azonnal elsírta magát

  • Szerző:nuus
  • 2024.01.05 | 09:48

Az Egyesült Királyságban tanárként dolgozó Samantha Mary TikTokon osztotta meg a történetét, amelyben elmesélte, hogy egy Tesco pénztárosa miatt könnyekben tört ki.

A nő elmesélte, hogy a kisfiával együtt vásároltak az üzletben, és a gyermek beleevett a boltban vásárolt joghurtokba. Amikor a kasszánál fizetni akart értük, a pénztáros állítólag dühbe gurult. Az édesanya könyörgött neki, hogy adja vissza a joghurtokat, hogy fia még ehessen, de a pénztáros a kukába dobta azokat.

“Az minket kiszolgáló hölgynek mondtam, hogy Jack ezt a kettőt ette a bevásárlás közben. Itt vannak, hogy beszkennelhesse. De szó szerint undorító pillantást vetett rám”

– mesélte Samantha a TikTok-videójában.

A pénztáros beszkennelte azokat, majd kidobta a kukába.

A nő elmondása szerint a pénztáros dühöngött, kijelentve, hogy nem tartja helyesnek, hogy a szülők engedik gyerekeiknek, hogy egyenek a boltban lévő termékekből. Samantha azt válaszolta, hogy nem a pénztáros dolga elmondani a véleményét erről, és kifejtette, hogy kisfia egy hétig nem evett rendesen a betegsége miatt, ezért engedte meg neki, hogy egyen valamit.

@samanthamary1989 I’m still feeling so cross about this whole situation and I still cannot believe this lady actually said what she said. I intend to put in a formal complaint if possible. Unfortunately I didn’t see her name as I was so upset at the time. The judgement put on me was unbelievable and totally unacceptable #tesco #badexperience #mumjudgement #poorcustomerservice #motherhood #mumsoftiktok ♬ original sound – Samantha Mary | Proud Mama


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló