Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Bulvár

Döntött az alkotmánybíróság: fizetőeszköz az orális szex is

  • Szerző:nuus
  • 2022.01.06 | 20:48

Meglepő döntést hozott a spanyol alkotmánybíróság.

Egy mallorcai nő nemi erőszakkal vádolta meg exférje testvérét, miután 15000 eurós adósságát heti két-három orális szex révén kellett törlesztenie. A spanyol Alkotmánybíróság elutasította a keresetet. Első és másodfokon már kimondták, hogy nem történt bűncselekmény, miután a felek megegyeztek, hogy a kölcsön rendezése szexuális szolgáltatással fog történni – írja az El Comercio.

A nő két éve kapott kölcsön 15 ezer eurót volt sógorától

azzal, hogy apránként fizeti majd vissza, amikor épp van egy kis megtakarítása. A nőnek soha nem volt félretett pénze, ezért megegyeztek  abban, hogy a nő orális szexszel rója le adósságát. A felperes öt alkalommal látogatta meg a volt sógorát annak lakásán, azután felmondta a szerződést. A kanos exsógor erre jogi lépésekkel fenyegetődzött, végül mégis

a nő tett feljelentést nemi erőszak vádjával.

A per évekig húzódott, miközben első és másodfokon is a hitelezőnek adtak igazat. Mindkét bíróság úgy látta, hogy a nő önként vállalta az aktust az 58 éves férfival, nem történt szexuális visszaélés és kényszerítés sem. Most – harmadjára – ugyanígy döntött az Alkotmánybíróság is.

A testületet most a prostitúció támogatásával vádolják

mivel a mostani ítélet effektíve törvényessé teszi a szexuális szolgáltatással történő adósságtörlesztést.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló