Bulvár

Harry herceg kiborult, miután látta Meghan szexjeleneteit: “Nem kellett volna ilyen dolgokat élőben látnom”

  • Szerző:nuus
  • 2023.01.06 | 16:48

Harry herceg elismerte, hogy hiba volt Meghan Markle forró jeleneteit megnéznie a Suitsban, amikor először randizni kezdtek.

A pár 2016 közepén kezdett el randizni, amikor Meghan még A briliáns elmék című sikeres amerikai jogi drámában szerepelt.

Britain’s Prince Harry, Duke of Sussex (L), and Meghan, Duchess of Sussex leave after attending the Endeavour Fund Awards at Mansion House in London on March 5, 2020. – The Endeavour Fund helps servicemen and women have the opportunity to rediscover their self-belief and fighting spirit through physical challenges. (Photo by JUSTIN TALLIS / AFP)

Kapcsolatuk első napjaiban Harry elkövette azt a hibát, hogy:

Begugliztam és megnéztem néhány szerelmi jelenetét a neten

– tudatta a herceg a könyvében, és azzal viccelődött, hogy “elektrosokk-terápiára” van szüksége, hogy kiégesse a képeket az agyából – írja a Daily Mail.

A 40 éves sussexi hercegné játszotta a szerelmes Rachel Zane-t. A színésznői kalandból mindössze annyi maradt, hogy Meghan férje még a memoárjában is kifejezte kellemetlen érzését, ami azért van benne, mert látta imádott felesége forró ágyjeleneteit.

Szemtanúja voltam, ahogy ő és egy színésztársa egymást marcangolták valamilyen irodában vagy tárgyalóban. Nem kellett volna ilyen dolgokat élőben látnom

– írja könyvében Harry.

A jelenet, amire a herceg utal, a második évad fináléjában látható.

Forrás: Blikk


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló