Bulvár

Naomi Campbell először beszélt arról, hogy néhány éve meg akarták ölni

  • Szerző:nuus
  • 2017.01.06 | 19:33

Majdnem három hónappal Kim Kardashian párizsi incidense után a brit szupermodell is beszámolt arról, hogy korábban vele is hasonló történt, szintén a francia fővárosban.

Fotó: Getty Images / Stuart C. Wilson
Fotó: Getty Images / Stuart C. Wilson

A The Wendy Williams Showban Campbell részletesen felidézte a rémisztő történetet. A modell 2012-ben azért érkezett Párizsba, hogy meglátogassa barátját, Azzedine Alaïa divattervezőt.

Már akkor furcsán érezte magát, mikor a reptéren a sofőrje felvette, valami ugyanis nem stimmelt. Nem a megszokott sofőr várta a reptér előtt, valamint az autó ablakát lehúzva vitte be a város centrumába, ami elég furcsa, hiszen novemberben az embernek általában nincsen melege. Mikor megérkeztek a célállomáshoz, megkezdődött a rémálom.

Egy csapat bűnöző követett minket, egészen a repülőtértől. Megtámadtak. Kinyitották a kocsi ajtaját és azt mondták, “Naomi Campbell, meg fogunk ölni.” Nem akartam, hogy a történet akkor publikus legyen, de azt hiszem készült egy kép rólam az incidens után nem sokkal, kerekesszékben ülök rajta –

számolt be a történtekről Campbell. A modell szerencséje az volt, hogy a tervező lakása előtti divatüzletben észrevették, hogy valami nincs rendben, a dolgozók siettek a segítségére és vitték biztonságos helyre.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.