Bulvár

Kegyetlen halál: az érkező metró elé löktek egy férfit az állomáson

  • Szerző:nuus
  • 2024.01.07 | 11:22
  • trendindex: 3

Csak a biztonsági kamera felvétele tudta megállapítani, mi is történt valójában.

Philadelphiában tragikus gázolás történt a Market Street metróállomáson, amikor egy férfi a sínekre esett – legalábbis mindenki azt hitte. A biztonsági kamerafelvételek alapján azonban világossá vált, hogy nem baleset történt, hanem egy verekedés vezetett a halálos kimenetelű incidenshez.

Két férfi került konfliktusba a peron szélén, és az egyikük kétszer megütötte társát, aki a mélybe zuhant, éppen az érkező szerelvény elé. Bár gyors orvosi segítséget nyújtottak, már csak az áldozat halálát tudták megállapítani.

Mire elég egy alig 17.000 forintos okos karkötő? Tényleg ez a legjobb választás a fiataloktól kezdve a nyugdíjasokig mindenkinek? Nézz bele a videóba, és kiderül!

Az erőszakos események száma az elmúlt években szignifikánsan megnőtt, különösen a világjárvány lecsengése óta. Az eset tanúja, Jacob Davidson az NBC-nek elmondta, hogy véleménye szerint nagyobb rendőri jelenlét lenne szükséges az ilyen incidensek megelőzésére.

A rendőrök gyorsan letartóztatták a 40 éves Chaz Wearinget, akit nem szándékos emberöléssel vádolnak. A kamerafelvételek elemzése alapján úgy vélik, hogy a férfi konfliktusba keveredett egy hajléktalannal, aki szidalmazta és fenyegető mozdulatokat tett. Ezután következtek a tragikus ütések.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló