Bulvár

Kilencéves a kisfiú, aki igazából kislány

  • Szerző:nuus
  • 2021.01.07 | 07:18

"Még arra se tudom rávenni a gyerekeimet, hogy zöldséget egyenek, akkor mit tehetnék, hogy a nemüket befolyásoljam?" - mondja az az anya, aki teljes mellszélességgel transznemű gyermeke mellé állt.

A floridai Clara-családba három fiú született: hamar kiderült azonban, hogy a legkisebb gyerek valójában nem fiú, csak – nemi szerveit látva – úgy anyakönyvezték. A kis Dempsey két és fél évesen teljesen lányként tekintett magára, természetes volt számára, hogy a kislányokkal játszik, és nem értette, miért nevezik fiúnak. Először a szülők azt gondolták, ez a szeszély majd idővel elmúlik, de aztán ahogy az évek múltak, Dempsey továbbra is kislányként gondolt magára, és mély depresszióba esett attól, hogy fiúként kezelték.

Óvodás korában aztán a szülők megengedték, hogy kislányként élhessen, öltözködhessen, lány neve legyen, lány ruhákban járjon és mindenki lányként utaljon rá. Mivel a gyerek még a pubertás előtt áll, néhány év múlva hormonblokkolókat kap, ami az érési folyamatot késlelteti, hogy a hangja ne mélyüljön, a szőrösödés ne induljon be nála. Ez a folyamat teljesen visszafordítható. Ha a gyerek mégsem akar nőként élni, a hormonok leállításával a pubertás késve ugyan, de elindul.

Ezután lehetőség van arra, hogy Dempsey női hormonokat kapjon, ami még mindig egy visszafordítható folyamat, majd 18 éves kora után ő maga dönthet arról, hogy férfi nemi szervétől megszabadul-e, hogy nőit kapjon.

A MOTHER has been accused of child abuse for raising her daughter transgender. Jaime Clara, 41, from Florida, insists her eight-year-old child, who was born biologically male, is happier living as a girl. Jaime first noticed a change in behaviour from daughter, Dempsey when she was just two and a half years old. Initially, Jaime and her husband, Dennis, thought it was just a phase that would pass, but as the years went on Dempsey became increasingly angry at having to dress like a boy. When she was just four years old, her p


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló