Bulvár

Nem lehet együtt 45 évvel fiatalabb szerelmével a 81 éves asszony

  • Szerző:nuus
  • 2021.01.07 | 18:18

Koronavírus-járvány és vízum-probléma miatt van elválasztva szerelmétől a 81 éves Iris Jones, akinek párja, a 35 éves Mohamed Ahmed Egyiptomban ragadt.

Korábban mi is írtunk arról, hogy Iris Jones a Facebookon ismerkedett meg a munkanélküli, alkalmi munkákból élő Mohameddel, hamarosan Kairóba repült, hogy szerelmi viszonyukat a következő szintre emeljék. A hölgy szerint a találkozás után pár órával egymásnak is estek és élete legjobb szexében volt része, négy nap után már össze is akartak házasodni.

Az elmúlt évben főként Iris tartózkodott Egyiptomban, most azonban a britek a koronavírus új mutációja miatt sehova se mehetnek, Mohamed azonban nem kapott vízumot Angliába. Iris a Metrónak beszélt arról, hogy naponta több órán át csetelnek és hívják egymást, esténként pedig órákig zokog, hogy nem lehet azzal, akit úgy szeret.

A bizarr páros állítja, hogy minden követ megmozgatnak, hogy végre együtt élhessenek, de Iris ötvenes éveikben járó gyerekei persze nem fogadják el Mohamedet nevelőapjukként…


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló