Bulvár

„Gregor Bernadettel együtt volt apu” – a fia alaposan megszellőztette Zámbó Jimmy nőügyeit

  • Szerző:nuus
  • 2023.01.09 | 16:58

Zámbó Krisztián sorra vette Zámbó Jimmy szeretőit.

Zámbó Krisztián a Levente Klubja című podcastban értekezett apja, Zámbó Jimmy  szeretőiről, akik sorában több ismert nő is volt.

A Király című sorozat kapcsán már biztos,

hogy Zámbó Jimmy nővére bepereli a készítőket, miután szerinte a filmben valótlan színben ábrázolták a család tagjait. A sorozat is többször utal arra, hogy Jimmy alkalmanként hűtlenkedett, nem is titkolva viszonyait, sőt szeretői nevét sem. Gregor Bernadettről például kendőzetlen őszinteséggel mesélt Zámbó Krisztián Lakatos Leventének.

“Nem volt kérdés, én tudom. A Gregor Bernadettről beszélünk,

nekik volt viszonyuk. Ő tagadja ezt a dolgot, de én a saját szememmel láttam, hogy egyszer a Gregor Bernadettel együtt volt apu” – mondta Krisztián. “Valami volt apuban, ami az édesanyámat is megfogta. Már bőven 60 fölött van, de soha nem tudta túltenni magát apun. A barátnői közül ismertem Háfra Marit, az ő viszonyuk a 90-es évek elejéig tarthatott. Én voltam is nála, egy nagyon kedves, tündérszép hölgynek tartottam, de apu nem igazán jelent meg mindenhol vele.

Lángoló, nagy szerelemnek volt emlegetve,

de én nem tudom, mikor volt az. Ha édesapám nagy szerelemben lett volna, akkor együtt lettek volna sokáig. Az Edit volt neki az egyik élete szerelme, ez tény, meg édesanyám. Tőlük is van baba” – szellőztette a család dolgait Zámbó Krisztián.

Pataky Attila kitálalt: Zámbó Jimmy fegyvert fogott rá


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló