Bulvár

Csisztu Zsuzsa szigorúan felkérdezte Tóth Dávidot a Nagy Ő miatt

  • Szerző:nuus
  • 2022.01.10 | 12:48

Csisztu szerint Tóth Dávid nagyon rámenős volt a Nagy Ő-ben.

Csisztu Zsuzsa podcastjának legutóbb Tóth Dávid volt a vendége. A sportoló a Nagy Ő című műsorban Szalai Laurát választotta, de azóta már vele is szakított. A két fél egybehangzó állítása szerint békében váltak el egymástól. Csisztu Zsuzsa azt szerette volna megtudni, hogy a kajakos

hogyan élte át azt a pár hetet, mialatt 21 lány próbálta meghódítani őt.

Csisztu felemlegette Tóth Dávid korábbi mondását, ami szerint a sportoló nagyon szeretne már megállapodni. A műsorvezető szerint viszont a műsorban nem úgy tűnt, mintha csak egyetlen nő érdekelné.

„Úgy tűnt, kifejezetten rámenős vagy”

– vetette fel Csisztu Zsuzsa.

,,Szerettem volna mindenkit jobban megismerni” – válaszolta Tóth Dávid. A sportoló elismerte, hogy a viselkedése nem volt mindig szimpatikus a nézőknek. „Nyitott voltam egy új kapcsolatra, szerettem volna szerelmes lenni, szeretek szerelmes lenni. (…)Sokan felteszik a kérdést, hogy miért egy műsortól vártam a szerelmet és a való életben miért nem találok magamnak párt. Ezt a kettőt elválasztanám.

Csak azért nem leszek valakivel, hogy ne legyek egyedül.

Pont azért nem állapodtam meg az elmúlt években, mert bár párt találtam, de szerelmet nem” – vesézte ki a tavaly nyári eseményeket Tóth Dávid.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sztárok
Majka csúnyán megalázta Curtist
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.