Bulvár

Nem titkolják tovább, összejöttek a TV2 sztárjai

  • Szerző:nuus
  • 2024.01.10 | 13:48

Balogh Edina és Szabó Simon a pirosak csapatát erősítette a Farm VIP negyedik évadában.

A műsorban egyértelműen látszott, hogy nagyon megkedvelték egymást, nem kellett sokat várni, hogy szárnyra kapjon a pletyka, több van-e közöttük barátságnál. A színész nemrég azt is elárulta, tényleg nagyon összebarátkoztak.

Kialakult köztünk egy nagyon szoros kapcsolat, de azt mindenkinek a fantáziájára bízom, hogy ez pontosan mit jelent

Összejött Balogh Edina és Szabó Simon? Megszólalt a színész

Balogh Edina most elárulta, mit is jelent ez pontosan.

Az én szememben ő egy nagyon értékes ember. Sokat segített nekem, és talán én is neki, hogy átvészeljem ezt az időszakot, ami nem volt könnyű. Egy önismereti út volt, távol a családomtól, a gyerekeimtől. Onnan rátekinteni az életre teljesen más, mint amikor benne van az ember a mókuskerékben

– emlékezett vissza a színésznő.

Akkor még nem mesélhettem arról, hogy mi van köztünk, mert nem tudtam volna mit mondani. Magam sem tudtam, hogy mi is az, mert tényleg baráti kapcsolatról volt szó – írja a 24.hu.

A színésznő arról is beszélt, hogy bizonyos szempontból hasonló az élethelyzetük

Neki is egy kislánya és egy kisfia van, két-két évvel idősebbek, mint az enyémek, úgyhogy volt téma bőven. Neki és nekem is nagyon hiányoztak a gyerekeink, és ezek mindenképpen közelebb hoztak bennünket egymáshoz.

A forgatás után is tartották a kapcsolatot, eleinte csak barátként találkoztak, idővel azonban ezek a találkozók elkezdtek másról szólni. Edina szerint nehéz megmondani, melyik volt az a pillanat, amikor rádöbbent, hogy a találkozók elkezdtek másról szólni.

A baráti beszélgetések átcsaptak más típusú beszélgetésekbe; éreztük, hogy több van köztünk, mint barátság. Az én életemben ez nagyon nagy dolog, mert Krisztiánnal tizenegy éven át az értékrendem szerint monogám kapcsolatban éltem, még csak nem is nézelődtem.

Edina arról is beszélt, hol tartanak most.

Merész lenne kijelenteni, hogy tudom. Egyelőre kezdeti, friss az egész mindkettőnk életében, ennél mélyebben nem is beszélnénk erről, mert nincs itt az ideje. De egy pár vagyunk, nem cáfolom. Ha azt tenném, nem mondanék igazat.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló