Bulvár

„Tizenkét vasat tartott a tűzben” – évekig csalta Horváth Grétát Meggyes Dávid

  • Szerző:nuus
  • 2022.01.12 | 07:18
  • trendindex: 4

Horváth Gréta és Meggyes Dávid házassága két év után, nemrégiben ért véget. Az Ázsia Expressz második évadának győzteseiről eddig úgy tűnt, rendben van a házasságuk.

Meggyes Dávid közösségi oldalán ismerte el, hogy őmiatta ért véget a házassága. „Én döntöttem, én mentem el, én rúgtam fel az összes fogadalmamat, amit Barinak tettem, és megértem, ha sosem fog megbocsátani! Van valakim! Miért őt bántjátok?! Jobb feleséget, anyát, barátot, társat nem kívánhattam volna nála. Ez nem az ő hibája! Ezt mindenki vésse a fejébe” – írta Meggyes.

Horváth Gréta pedig nem tér magához: „Én természetesen tudom, mi van még a háttérben.

Esnek ki a csontvázak a szekrényből az elmúlt 4,5 évet illetően…

Döbbenten állok az egész előtt!” A Love Island-szereplője, Turi Xénia közösségi oldalán beszélt arról, hogy Meggyes Dávid Grétával való házassága alatt is üzenetekkel bombázta őt. „Leírta anno azt is, hogy házasságot fogadott, de vakságot nem, csak az, hogy nem állsz meg a bámészkodásnál, hanem irkálsz, félrelépsz, az már egészen mást szint. Aljas, gusztustalan dolog” – írja Xénia Instagram-storyjában.

A Story magazinnak Turi Xénia arról beszélt, hogy „Dávid Grétivel való kapcsolata előtt és a házassága alatt is félreérthetetlen üzenetekkel bombázott, de én mindig leráztam, mert tudtam, hogy házas, és egyébként is

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Xénia Turi (@turi_xenia) által megosztott bejegyzés

furcsa stílusa van, egyáltalán nem jön be.

Összevissza irkál mindenkinek, tudomásom szerint tizenkét vasat tartott a tűzben, és ki tudja, még hány nőt szédített. Szegény Gréti most szembesült mindennel, amit a férje az elmúlt években elkövetett ellene, pedig én már a legelején jeleztem neki, hogy jobb, ha szemmel tartja Dávidot, mert nem bír magával. Akkor egy letiltást kaptam cserébe, de mint kiderült, az is a férje műve volt, gondolom, így akart elhallgattatni. Nem sikerült! Addig-addig játszadozott, míg ki nem pukkadt a lufi, hiába írogatja most az Instagram-oldalán, hogy ’Grétinél jobb feleséget, anyát, barátot, társat nem is kívánhatott volna’. Talán

nem kellett volna mindenkinek írogatnia és megcsalnia a feleségét,

akkor nem szorulna magyarázatra!” A Blikk szerint Dávid új barátnője az éppen szintén válófélben lévő Stana Alexandra, a Dancing with the Stars profi táncosa, aki öt hónapig volt Köcse György felesége. Meggyes és Stana egyelőre nem vállalták fel kapcsolatukat.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sztárok
Majka csúnyán megalázta Curtist
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.