Bulvár

Futás közben fotózták, vérfagyasztó dolog tűnt fel a képen mögötte

  • Szerző:nuus
  • 2024.01.13 | 17:18
  • trendindex: 4

Utólag derült ki, hogy az életéért futott a gyanútlan nő.

Kay Borleis, az ultramaratonok kedvelője, nemcsak a kihívásokat keresi, hanem a határait is feszegeti. A híres HURT100 nevű versenyre nevezett be Hawaii-on, amely különleges kihívást jelent a versenyzőknek. Az ultramaratonon ötször kell teljesíteniük egy 32 km-es kört a honolului esőerdőn keresztül, hogy elérjék a 161 km-es célvonalat.

2019 januárjában Kay Borleis és futótársa, Cassie, nekivágtak ennek a durva útvonalnak. A verseny során számos akadályt kellett legyőzniük, beleértve vastag sárral borított gyökereket, patakokat, sziklákat és emelkedőket. Bár kezdetben minden simán ment, az utolsó körében Kay sérülést szenvedett, és fel kellett adnia a versenyt. Azonban egy másik, számára rejtélyes esemény is meghatározta a napot.

Amikor Kay és Cassie visszatértek, és megosztották a versenyről készült fotókat a családjukkal, egy képen valami hátborzongató tűnt fel. Cassie édesanyja észrevett egy titokzatos alakot az esőerdőben, mindössze néhány méterre Kaytől. A felfedezés olyan durvának bizonyult, hogy a képek gyorsan terjedni kezdtek a közösségi médiában.

A képen egy sötét köpenybe öltözött alak látható az esőerdőben, akár egy árnyék. Azt állítják a helyiek, hogy ismerik a legendát, ez az alak egy elhunyt hawaii harcos szelleme lehet. A helyi legenda szerint, ha valaki vele találkozik, arccal a földre kell feküdnie, meztelenre vetkőzve, különben halálra van ítélve.

A történet azonnal felkeltette az emberek érdeklődését, és elindultak a neten a viták: van, aki szerint a kép csak Photoshop trükk, mások szerint az állítólagos szellem egy sima helyi hajléktalan.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló