Bulvár

Szorul a hurok: kettős életet élt a világhírű énekes?

  • Szerző:nuus
  • 2023.01.16 | 09:18

Újabb nő állítja azt, hogy Placido Domingo szexuálisan zaklatta.

A spanyol operaénekes Placido Domingo ellen egy újabb nő szexuális zaklatása a vád. A La Sexta tévécsatorna vasárnapi műsorában egy spanyol énekesnő arról beszélt, hogy

Plácido Domingo többször is akarata ellenére közeledett felé.

Megesett, hogy próba után akart hozzányúlni, máskor pedig meg akarta őt csókolni. „Az egyik első, amit elmondanak róla, hogy ne szállj be egyedül a liftbe Placido Domingóval” – mesélte a nő a Reuters szerint. Első alkalommal egy próbán, mindenki előtt kérdezte meg a név nélkül nyilatkozó spanyol énekesnőtől Domingo, hogy berakhatja-e a kezét a hátsó zsebébe.

„Gyomorgörcsöm volt. Nem tudtam, hogy mit mondjak neki,

hogy folytatni lehessen a próbát. Ha nemet mondok, annak következményei lesznek, abba pedig bele sem merek gondolni, mi lett volna, ha igent” – magyarázta. „Ő Domingo. Érinthetetlen. Nem kellene, hogy az legyen, de én az árnyékban vagyok” – mondta az énekesnő arra a kérdésre, hogy miért nem jelentette a zaklatást a hatóságoknak.

Eddig közel negyven énekes, táncos, zenész és énektanár beszélt arról,

hogy a világhírű operaénekes zaklatta őket, vagy szemtanúi voltak a zaklatásának. Domingo nem ismerte el, hogy bármi rosszat tett volna, de elnézést kért, ha fájdalmat okozott bárkinek. Az ügyben indult vizsgálat eredménye szerint Domingo helytelenül viselkedett. A spanyol állami színházak, a New York-i Metropolitan Opera és a San Francisco Opera lemondta az operaénekes tervezett fellépéseit,

Domingo távozott a Los Angeles-i Opera főigazgatói posztjáról is.

Tavaly januárban a 83 éves Domingo lapinterjúban tagadta, hogy bárkit is zaklatott volna. Szerinte a közvélemény már elítélte, mert eddig csendben volt. Az ellene indult vizsgálat szerinte kevés konkrét tényt tartalmazott. Büntetőeljárás máig nem indult a világsztár ellen.

Szexuális zaklatás vád a Golden Globe győztes sztár ellen

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Lélek
Egyedülálló apa ismerkedne!
  • szerző:nuus
  • 2024. 05. 02.