Bulvár

“Balhé volt, elszabadultak az indulatok” – Horváth Gréta bosszút állt volt párján

  • Szerző:nuus
  • 2022.01.17 | 10:18

Horváth Gréta gyújtogatással bizonyította, hogy valóban tüzes természetű.

Horváth Gréta és Meggyes Dávid nemrégen szakított. Két nappal később Meggyes már Stana Alexandra táncosnővel volt együtt, aki szerint egyikük sem csalta a volt párját. Horváth Gréta ezután arról számolt be, hogy több nő is azt állította neki: Meggyes udvarolt nekik, miközben „hivatalosan” Horváth párja volt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Horváth Gréta (@horvath_greta_official) által megosztott bejegyzés

”Esnek ki a csontvázak a szekrényből”

– írta ekkor Horváth Gréta, a következő gázos sztori  azonban éppen hogy az ő nevéhez  köthető. A Bors ugyanis valahonnan azt az infót szerezte, hogy amikor Meggyes bejelentette, hogy lelép, Horváth Gréta konkrétan gyújtogatni kezdett. Szerencsére olyan nagy kár nem történt, a tűzoltók sem kaptak riasztást, ugyanis „csak”

Meggyes Dávid ruhái váltak a lángok martalékává.

„A hír tényleg igaz, bár ezzel sem Gréta, sem Dávid nem büszkélkedik”– mondta el a lapnak egy, közeli ismerősük. Aki tovább is szivárogtatott: „balhé volt, elszabadultak az indulatok, Grétánál elpattant a húr, nem tudott uralkodni magát, és tényleg felgyújtott sok mindent. Szerencsére nem lett nagy tűz, vagyis nem kellett tűzoltókat hívni, de így is elég komoly a történet…Egyébként a milliós értéket is eléri a kár,

Dávidnak drága ruhái vannak. Vagyis csak voltak.”


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló