Bulvár

Lindsay Lohan muszlim hitre tért?

  • Szerző:nuus
  • 2017.01.17 | 13:27

A botrányairól híres amerikai színésznőről már korábban is felröppentek hasonló pletykák, most azonban az eddiginél több jel utal arra, hogy áttérhetett a muszlim vallásra.

Fotó: Getty Images / Stefania D'Alessandro
Fotó: Getty Images / Stefania D’Alessandro

Lohan Instagramján jelenleg egyetlen fotó sem látható, a profiljában mindössze annyi olvasható:

Alaikum salam

Ez az iszlám világban bevett, arab nyelvű köszönésre utal, de kicsit el van tolva. Magyarosan írva nagyjából úgy köszönnek: „Asz-szalámu alajkum!”, vagy röviden „Szálem alejkum!” (Béke veletek!), amire úgy illik válaszolni: „Va alajkumu asz-szalám!”, vagy „Va alajkumu szalám!” (És veletek a béke!).

Sőt, Twitterre kirakott posztjai nagy részét is eltávolította. A gyereksztárként befutott amerikai színésznő 2015-ben keltette fel a rajongók gyanúját, ekkor ugyanis nyilatkozott arról, hogy a Koránt olvasgatja, valamint a muszlim hitvallást is elkezdte tanulmányozni.

Az utóbbi időben a menekülttáborokat is aktívan látogatta, most, hogy egy muszlim köszöntésen kívül semmi sem maradt az Instagramján, eléggé esélyes, hogy valóban új hitre tért át. Tavaly kezdett el törökül és arabul tanulni, valamint azt nyilatkozta, hogy Törökországban szabadnak érzi magát, ám Amerikában úgy érzi, hogy megvetik, amiért a Koránt olvassa – írja a The Daily Beast.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló