Bulvár

Csúnyán benézte: Csuti mutatta be Kulcsár Edinának új párját

  • Szerző:nuus
  • 2022.01.17 | 16:48

Csuti még szokja a tényt, hogy Kulcsár Edina új párra lelt.

Kulcsár Edina hétfőn jelentette be, hogy Szabó András Csutival való szakítása után ismét párra lelt.

„Csutival rég nem vagyunk rendben.

Már nem is vagyunk együtt jó ideje, de jóban vagyunk és a gyerekek miatt itt van néha a házban. Igaz, hogy nem 3. fél miatt lett vége a kapcsolatunknak, viszont azt nem tagadom, hogy közben rám talált a SZERELEM! Egy olyan szerelem, amivel még nem találkoztam! Amiről azt sem tudtam, hogy létezik!!!” – írta hétfőn Kulcsár Edina.

A Blikk ezután megkérdezte Csutit is a dologról, aki ezt mondta: „Nehéz erre hirtelen mit reagálni. Nagyon sok kérdés van most a fejemben, amire ez magyarázatul szolgálhat, de ülepednie kell a dolgoknak.

Nem lenne szép, ha én véleményezném ezt a dolgot Edina és Márk között,

továbbra is védelmezni szeretném a volt feleségemet.” Csuti elfogadja volt neje döntését, de szeretné, ha a gyerekeinek kiegyensúlyozott anyja lenne, amihez kell, hogy Edina lelkileg jól legyen. „Barátkoznom kell a gondolattal, igen, hogy a gyerekeimmel is fog találkozni. Azt nem szeretném elmondani, hogy mikor tudtam meg a dolgot, de úgy érzem, hogy Edina nem mindig volt velem őszinte.

Rettentően csalódott vagyok, azért is, ami a házasságunkkal történt

és azért is – bár tudom, hogy ez az élet rendje -, amivel most szembesülnöm kellett. Amit még mondanék, azt inkább nem teszem, hogy a családom érdekeit védjem” – tette hozzá.  Csuti azt is elmondta a lapnak, hogy nemrég ő mutatta be egymásnak Edinát és Márkot.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló