Bulvár

Undorító dolgot talált a férfi fülében az orvos – erre ő sem volt felkészülve

  • Szerző:nuus
  • 2022.01.17 | 12:18

Az új-zélandi férfi úszni volt, de balszerencséjére a medencében nem csak vízzel ment tele a füle.

Amikor a 40 éves Zane Wedding az év első péntekén úszni ment, nem csak egy kis vizet vitt haza a füleiben, hanem egy igen kellemetlen meglepetést is: egy csótányt, amely befészkelte magát a bal fülébe, és három napig a fejében élt.

Wedding, aki māori és a Greenpeace munkatársa, január 7-én mártózott meg egy medencében az új-zélandi Aucklandben, amikor a lény – tudta nélkül – bemászott a fülébe. Már hazaért, de csak nem akart elmúlni az érzés, hogy el van dugulva a füle.

Néhányszor csepegtettem, hogy kitisztítsam, majd elaludtam a kanapén aznap este. Amikor reggel felébredtem, és még mindig el volt dugulva, azonnal orvoshoz mentem

mesélte a férfi a CNN-nek.

Azonban nem volt teljesen gördülékeny a dolog, mert hamarabb ért oda a sebészetre, minthogy az kinyitott volna. Majd az orvos is azt mondta neki először, hogy szerinte csak a víztől dugulhatott el a füle, ezért hazaküldte, és

azt tanácsolta neki, hogy szárítsa ki a füleit egy hajszárítóval.

A megmagyarázhatatlan mozgolódás érzése vasárnap estére abbamaradt, de Wedding füle még mindig el volt dugulva, ezért hétfőre foglaltatott magának egy időpontot a fül-orr-gégészetre. Az orvos pedig miután megvizsgálta, azt mondta neki:

Istenem, azt hiszem, egy rovar van a fülében!

Az orvos egyébként kevesebb mint öt perc alatt eltávolította a csótányt, ami természetesen eddigre már nem élt.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló