Bulvár

Obama teamjét hagyta ott G.w.M. kedvéért most elhagyott felesége

  • Szerző:nuus
  • 2022.01.20 | 21:40

Nagy Melanie egyetemi szakterülete a nukleáris fegyverkezés volt.

A Fókusznak adott exkluzív interjút a 31 éves Nagy Melanie, aki a rádiózás mellett tolmácsként is dolgozik. Varga Márk nemrég hagyta el őt és két gyermekét, Kulcsár Edina miatt. „Bekopogott a kislányom, két gyönyörű rajzzal, hogy kérlek, ne szomorkodj, mert a pici baba és én nagyon szeretünk téged és nézd meg, hogy milyen szépet rajzoltunk neked” – mesélte a kétgyermekes édesanya. Férje január harmadikán jelentette be, hogy külön utakon folytatják. Melanie most munkahelyén, a DikH Rádióban nyilatkozott a Fókusznak.

„Máson sem tudok gondolkodni, csak a folytatáson,

hiszen kétgyermekes anyukaként nyilván az a legfontosabb, hogy biztosítsam a gyermekeim és a saját biztonságunkat, létbiztonságunkat” – mondta Melanie. Akiben, amint összerakta, hogy mi a helyzet, azonnal lépett. A rádiós munka új a számára, mert nem erre a pályára készült. Nemzetközi kapcsolatok szakértőként végzett a Nemzetvédelmi Egyetem Hadtudományi Karán, ahol nukleáris fegyverkezés volt a szakiránya. Házassága előtt több nagykövetségen dolgozott, angolul és héberül is beszél.

Melanie elnyert egy ösztöndíjat is, amivel Obama csapatában dolgozott volna.

Viszont mivel ekkoriban ismerte meg gyermekei apját úgy döntött, hogy Budapesten marad vele. Jelenleg tolmácsként is dolgozik, a gyerekek lefektetése után pedig leveleket fordít egy kanadai ügyvédi irodának. Melanie nem akarta, hogy férje nyilvánosságra hozza különválásukat. Szerette volna a gyerekekkel csöndben megélni életüknek ezt a nehéz szakaszát. De az elmúlt napokban kialakult helyzettel kapcsolatban lépnie kellett.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló