Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Bulvár

Videó: anime pornóval zavarták meg az olasz szenátus élő közvetítését – 18+

  • Szerző:nuus
  • 2022.01.21 | 16:18

Valaki csúnyán megzavarta az olasz szenátus virtuális rendezvényét, amikor Final Fantasy karaktereket ábrázoló 3D-s pornót közvetített több politikus, akadémikus és egy Nobel-díjas előtt.

Kép: Twitter

Valaki csúnyán megzavarta az olasz szenátus virtuális rendezvényét, amikor Final Fantasy karaktereket ábrázoló 3D-s pornót közvetített több politikus, akadémikus és egy Nobel-díjas előtt.

A videón a Final Fantasy VII karakterét, Tifa Lockhartot ábrázoló hentai volt látható. A videó egy jó ideig ment is, mielőtt a szervezők eltávolították a videót streamelő személyt.

A legdurvább, hogy az online eseményt élőben közvetítették, így az összes néző láthatta.

A behatolót Alex Spence néven azonosították, aki a zűrzavarban zavartalanul folytatta tevékenységét, és egy másik videót is lejátszott, amelyben Xiangling a Genshin Impactből szerepelt.

“Az orvosi és tudományos kutatások eredményeiről, azok gyors elérhetőségével és megbízhatóságával együtt…” – mondta (volna) az egyik épp felszólaló személy, amikor japán szavak és nyögések szakították félbe.

“Van egy személy, aki bejött – elnézést kérek. A másik rendező kérem, segítsen nekem kirúgni ezt a személyt”

– mondta az egyik rendezvényszervező. A rendezvényt az olasz szenátus Palazzo Giustiniani épületében tartották egyébként. Jelen voltak az olasz Öt Csillag Mozgalom párt politikusai, valamint Giorgio Parisi fizikus és akadémikus, aki 2021-ben fizikai Nobel-díjat kapott, és több más közgazdász, szociológus, informatikai és kommunikációs szakértő is a helyi híradások szerint.

Forrás: Gamer.hu


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
Életveszélyes az Apple új terméke
  • szerző:nuus
  • 2024. 02. 05.