Bulvár

“Mit ér a Reggeli melegek nélkül?” – Lakatos Márk szerint melegjogi tisztogatás zajlik az RTL-nél

  • Szerző:nuus
  • 2023.02.01 | 14:48

Lakatos Márk után Járai Mátét is kirúgta az RTL Klub. 

Ahogy kedden mi is megírtuk, távozik az RTL Reggeli műsorvezetői csapatából Járai Máté. A színész az Instagram-oldalán osztotta meg követőivel a szomorú hírt, hogy a műsor készítői nem hosszabbítottak vele szerződést, ezért nem fog többet műsorvezetőként ülni a stúdióban.

Fotó: RTL

Járai Máté posztja alatt Lakatos Márk is reagált egykori kollégája távozására. A stylist ugyanis szintén a Reggeli csapatát erősítette korábban, tavaly novemberben vált meg tőle a csatorna.

Üdv a klubban

– üzente Lakatos Járainak, utalva arra, hogy mindkettőjüket kirúgta a csatorna.

A hírre később Lakatos Márk egy TikTok videóval is reagált, a stylist szerint  homoszexuális-tisztogatás zajlik a csatornánál.

Tragikus hirtelenséggel kaptuk a hírt, hogy Járai Máténak is taka van a Reggeliből. Én oda is kommenteltem gyorsban, hogy hát, üdv a klubban.

A viccet félretéve, most, amikor Hollywoodban már konkrétan azt is előírják, hogy hány melegnek, transznak és egyébnek kell lenni egy stábban ahhoz, hogy Oscar-díjat kapjon egy film, én nem tudom, hogy a Reggeli vezetősége hogy meri ezt megtenni, hogy ilyen melegjogi tisztogatásokat végez!? Most már gyakorlatilag egyetlen egy meleg, de akár langyi sincs a csapatban… Hogy fog így a Reggeli Oscart kapni? Vagy már jön a tavasz és nem kell a fűtés?

– mondta ironizálva videójában Lakatos Márk, amelyet ezzel a címmel osztott meg:

Mit ér a Reggeli melegek nélkül

@lakatosmarkstyle Fel vagyok háborodva!


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló