Bulvár

Rubint Réka ordítva-nyüszítve sírt az erdő mélyén

  • Szerző:nuus
  • 2022.02.01 | 08:18

Rubint Réka mindig erősnek mutatja magát. Kivéve az erdő mélyén.

Amikor 2012-ben megműtötték Rubint Réka férjét, Schobert Norbit, a fitneszkirálynő egyedül birkózott meg a fájdalommal. A sikeres beavatkozás után a fitneszguru nem sokkal később súlyos állapotban került vissza a kórházba, ám Réka ezt nem árulta el a gyerekeiknek.

Egyedül harcolt a fájdalommal, és nehézségekkel.

„Norbinak volt egy szívműtétje, vele született szívbillentyű-problémát hoztak helyre. Jól sikerült, de erre hat héttel egy életmentő operáció kellett, miután egy baktérium elfertőzte a műtött területet – mesélte Réka a Palikék Világában. „A gyerekek akkor még kicsik voltak, és bár mindig kérdezték, hol van apa, miért van kórházban, én nekik csak olyan képeket mutattam, amelyek az első műtét után készültek, amiken Norbi jól volt. Sem otthon, sem a vendégeim előtt nem tudtam és nem is akartam sírni. Akkor kerültem közelebb a futáshoz, mert amikor

egyedül kimentem az erdőbe, ordítva, nyüszítve sírtam,

ott tudtam kiadni magamból a kétségbeesett fájdalmat. Ez segített abban, hogy túléljem azt az időszakot” – emlékezett vissza Réka, akinek Norbi előtt is tartania kellett magát. „Norbihoz sem vihettem be a kétségbeesést. Nagy dózisban, a szívébe kapta az antibiotikumot, amitől vérzett a nyelve, kihullott a szemöldöke, nem tudott felállni, 18 kilót fogyott. Szegény alig tudott enni, de én minden nap vittem be neki az általam készített reggelit, ebédet és vacsorát.

Három hónapig volt bent, és napról napra jobban lett,

szinte visszahoztam őt az életbe. Nagyon rossz volt akkor, de ettől a fájdalomtól és nehézségtől meg tudtam óvni a gyermekeimet.”


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló