Bulvár

Hoppá! Szulák Andreára rátalált a szerelem

  • Szerző:nuus
  • 2022.02.03 | 12:18

Szulák Andrea csak ritkán beszél a magánéletéről, a szerelmi életéről pedig egyáltalán nem nyilatkozik az újságoknak.

Szulák Andrea sincs egyedül, a színésznőre rátalált a szerelem, de erről csak szűkszavúan beszélt Mága Jennifer Sztárok az életemből című műsorában.

Nem leszünk címlaptéma, de nem vagyok egyedül.

„Furcsa egy év volt. Tele nagy magasságokkal és nagy mélységekkel. De szeretet az volt benne bőven! Ez a fontos! Legyen csodákkal teli, szeretetben gazdag és egészséges Újévet mindenkinek!” – írta a közösségi oldalára 2021. december 31-én, amit a műsorban bővebben is kifejtett.

Voltak olyan pillanatok, amikor ezt az időszakot jól éltem meg, mert élveztem az otthonomat, a pihenést, rendet raktam, sokat lehettem a gyerekemmel együtt, tudtam tartani a kapcsolatot a barátaimmal online is. Ez egy darabig nagyon jó volt, de egy idő után kezdtem unni, és szerencsére pont ekkor lehetett elkezdeni kicsit mozgolódni. (…) Májustól gyakorlatilag mostanáig le nem jövök a színpadokról. 

Az 57 éves színésznő ragyog, ha akarná, sem tagadhatná le, hogy boldog, és jól érzi magát a bőrében. A Story magazinnak 2021 áprilisában arról beszélt, elfogadta azt, amit a tükörben lát, ugyanakkor odafigyel arra, hogy ötven fölött is csinos és egészséges maradjon. Azt ugyanakkor nem tagadta, számára is időbe telt, hogy megtanulja ne gyűlölni magát, ha megjelent egy újabb ránc az arcán, vagy szűknek bizonyult egy régebbi ruhája.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sztárok
Kórházba került Ian McKellen
  • szerző:nuus
  • 2024. 06. 18.
Mobiltech
Nagy változás jön a Vibernél
  • szerző:nuus
  • 2024. 05. 17.