Bulvár

Tatár Csilla ország-világ előtt savazta szét a szexuális életéről találgató Bélát

  • Szerző:nuus
  • 2023.02.10 | 13:18

Tatár Csilla egy különösen undorító beszólásra válaszként kiposztolta a kommentelő profilját.

Tatár Csilla úgy döntött, hogy az online zaklatás és a vulgáris beszólás nem menő és keményen visszaszólt egy tahó kommentelőnek, Bélának. A két gyereket nevelő műsorvezető,egy autó ülésén készült képpel illusztrálta az egyik posztját, amire Béla,  a büszke lányos apuka roppant obszcén megjegyzést tett. Tatár Csilla erre válaszul kiposztolta a férfi profilját, azzal, hogy csak gratulálni lehet annak a lányos apukának, aki ilyeneket ír. Tatár Csilla egy idő után eltávolította a posztot.

„Töröltem. B. büszke és bunkó. Őt ez soha nem fogja bántani. A hozzá közelállók viszont igen. És pont ők nem tehetnek semmiről.
U.i mindenkinek: Senkinek nem kell semmilyen nyilvános, megalázást, bántást elviselnie! Akkor sem ha egy ország ismer, akkor sem ha sokan, és akkor sem ha csak egy kis közösség tagja vagy” – írta egy újabb bejegyzésben.

A statisztikák szerint 15 éves koráig minden tizedik lányt ér online zaklatás, ami a kéretlen üzenetektől kezdve a szexuális töltető beszólásokon át egészen a zsarolásig fajulhat.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Lélek
Egyedülálló apa ismerkedne!
  • szerző:nuus
  • 2024. 05. 02.