Bulvár

Meglepő dolgokat árult el Tóth Gabi Opitz Barbiról

  • Szerző:nuus
  • 2024.02.12 | 17:18

Opitz Barbit még 2016-ban Tóth Gabi mentoráltjaként az X-Faktorban ismerte meg az ország.

Az elmúlt időszakban azonban nem zenei tehetségével, hanem botrányok sorával szerepelt az újságokban. Tóth Gabi nemrég arról beszélt, hogy nagyon fontos volt számára a tehetséggondozás, azonban Barbivel elsodorta őket az élet egymás mellől.

Mindig azt mondtam, hogy én nem fogok nyomulni, bármikor kérdésetek van, vagy tanácsra van szükségetek, vagy rám, én itt vagyok. Volt, amikor főztem nekik, ruhát vagy pénzt adtam nekik. Például Opitz Barbi olyan volt, mintha a fogadott lányom lenne.

Tóth Gabi nagyon tehetséges művésznek tartja, és bízik abban, hogy visszatalál arra az útra, ahol ezt megmutathatja.

Ez a stílus is szuper, amiben most ad ki dalokat, de ő sokkal mélyebb csajszi, mint amit most látni belőle

A Blikk megkereste Opitz Barbit, aki megerősítette, hogy egykor valóban szoros kapcsolatban álltak, de később eltávolodtak egymástól. Barbi azt is elmondta, hogy a próbák mellett rengeteg közös programot csináltak.

Abszolút a bizalmasom volt, és én is családtagként tekintettem rá abban az időben. Sajnos ezek az alkalmak a műsor után egyre ritkultak, majd teljesen megszűntek

Az énekesnő szerint nincs ennek különösebb oka, fokozatosan távolodtak el egymástól, de a mai napig hálás Tóth Gabinak minden segítségért.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló