Bulvár

A NAV feketelistájára került a híres magyar színész

  • Szerző:nuus
  • 2023.02.13 | 10:48

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal frissen közzétett „szégyenlistáján”, a december 31-ig tízmillió forintnál több adótartozást felhalmozó magánszemélyek közt feltűnt Szabó Kimmel Tamás neve is, az egyéni vállalkozók csoportjában.

A nyilvános céginformáció szerint Szabó Kimmel jelenleg szünetelteti vállalkozói tevékenységét.
Fotó:TV2

Az adótartozásnak köszönhetően a cégtár jelenleg átlag feletti kockázatúként értékeli a vállalkozását.

Szabó Kimmel a sajtósán keresztül közölte a Blikkel,

hogy nem kíván nyilatkozni az ügyben.

A színész leginkább a Made in Hungaria című filmből és a TV2 sorozatából, a Mintaapákból ismert, emellett sok mozifilmben és színházi produkcióban is láthattuk.

2021-ben a Mintaapák gyártócége a korábbi sztárok egy részétől az általuk támasztott irreális feltételek és emberi, illetve magatartásbeli problémák miatt vált meg. Köztük volt Szabó Kimmel Tamás is, akivel szemben a TV2 akkoriban magatartásbeli problémákat emlegetett.

Sajnos, gyakran nagyon rossz volt a légkör, nehéz volt a közös munka. Többen voltak olyanok, akik nem sokkal a forgatás kezdete után már úgy érezték, némelyikükkel nagyon keserves együtt dolgozni. Nehéz volt megfelelni az elvárásaiknak, és volt olyan köztük, aki ezt gyakorta fel is emlegette. Igazi megpróbáltatássá tették a mindennapokat

– mondta akkoriban egy stábtag. Szabó-Kimmel akkor rágalomnak minősítette a stáb panaszait, és közölte, nem reagál a vádakra.

Forrás: Blikk


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.