Bulvár

Nagy döntést hozott Puskás-Dallos Bogi – azt is elmondta miért 

  • Szerző:nuus
  • 2022.02.17 | 10:48

Sokszor nem is látszott, ezek mekkora nehézségeket okoztak.

Dallos Bogi a YouTube-csatornája Elmerülő című videósorozatában foglalkozik ezekkel a kérdésekkel, hiszen tiniként ő maga is megküzdött a saját démonaival. Sőt a problémák annyira megfogták, hogy elhatározta, pszichológiát tanul, hogy másokon segíthessen.

– A szorongás rám is jellemző volt…

– mesélte elgondolkodva az énekesnő, aki jelenleg a TV2 zenés show-jában, a Sztárban Sztárban bújik más csillagok bőrébe.

– Amikor 16 évesen elkezdtem ezt a pályát és bekerültem egy tehetségkutató műsorba, majd színpadra léptem, nem volt egyszerű, hogy idősebb embereket között kellett megfelelnem, teljesítenem. A pályámra mindig is jellemző volt, hogy bedobtak a mély vízbe, onnan kellett kiúsznom valahogy, tehát meg kellett oldanom a helyzeteket. Sokszor nem is látszott, ezek mekkora nehézségeket okoztak, mert azt mutattam, milyen határozott vagyok, de belül azért voltak problémáim – vallotta be a Blikknek Dallos Bogi, aki szerencsére olyan biztos családi háttérrel rendelkezik, hogy mindig volt kihez fordulnia, de tudja, nem mindenki ilyen szerencsés.

Nekik is szeretne segíteni a videósorozattal, később pedig új, választott hivatásával, ugyanis az éneklés mellett határozott tervei vannak.

Mindig is érettebb voltam a koromnál, már egészen korán érdekelt a téma, talán ezért is jutottam el oda, hogy idén beadtam a jelentkezésemet pszichológia szakra. Persze, hosszú út áll még előttem, de őszintén el tudom képzeli, hogy harmincévesen már aktívan dolgozzak pszichológusként, akár az éneklés és a tévés munkák mellett, akár főállásban is – magyarázta az énekesnő, aki reméli, a lelki problémák megoldásához egyre többen kérik szakember segítségét, azaz a pszichológus felkeresése lassan annyira elfogadott lesz, mint amikor fizikai tünetekkel felkeressük az orvosunkat.

Forrás: Blikk


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló