Bulvár

Gelencsér Tímeát nyomkövetővel ellenőrzik szülei

  • Szerző:nuus
  • 2022.02.18 | 10:18
  • trendindex: 3

A lányok biztonságáért a szülők annyira aggódnak, hogy amikor a nővérek éppen külföldön tartózkodnak, a telefonjukon lévő nyomkövető alkalmazással nyomon tudják követni, hogy a lányaik éppen merre járnak. 

A szépségkirálynő természetesen gyakran utazik külföldre a munkája miatt, ahová a nővérei is sokszor elkísérik. Ha a lányok külföldön utazgatnak, a telefonjukon lévő nyomkövetővel figyelik őket a szüleik.

A szépségkirálynőt beszámolt arról is, hogy különösen az édesapja engedte el nehezen ezekre az utakra. Amikor a lánya először akart elindulni, akkor magánnyomozó édesapja, le akarta tiltani az útlevelét. Mára azonban már elfogadta, hogy a lánya tud magára vigyázni.

Tudja, hogy megbízható vagyok, mindig van nálam pénz és biztonsági eszközök. Kellemetlen élményünk egyébként csak egyszer volt eddig, amikor Hajnival Ibizán voltunk. Lementünk a partra sötétben, gondoltunk egyet, és beleszaladtunk a vízbe. Senkit se láttunk a környéken, de mire pár perccel később kijöttünk a vízből, eltűnt a táskám. Az volt a szerencsém, hogy csak a személyim és a jogsim volt benne, az útlevelem a szálláson maradt, így nem volt gond a hazautazással

– idézi a Best magazin Gelencsér Tímeát.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló