Bulvár

“Hét hónapos terhes voltam, mikor az anyám szó szerint megerőszakolta a férjemet”

  • Szerző:nuus
  • 2024.02.18 | 17:18

A mérgező anya mindent megtett azért, hogy az öngyilkosságba kergesse saját lányát.

A Redditen osztotta meg a gyermekkora óta tartó megpróbáltatásait egy 24 éves nő, akit anyja zaklatása és manipulációja szakított el apjától, és most “a vén boszorkány” a férjét is igyekszik elvenni tőle.

Az Aita néven posztoló lány elmesélte, hogy anyja állandóan zaklatta a válás után is az apját, így végül megszakadt kettejük kapcsolata. Végül hamar elszakadt otthonról, férjhez ment, és úgy nézett ki, rendeződik az élete. Mikor kiderült, hogy ikreket vár, madarat lehetett volna fogatni vele örömében.

Csakhogy kiderült a szörnyűség. Mikor hét hónapos terhes volt, az anyja szerelmet vallott a férjének, és rámászott a férfire. Követelte, hogy ejtse teherbe őt is, és hónapon át üldözte a férfit szerelmével. A férj persze hallani se akart az afférről, kidobta a erőszakos anyóst.

Az ikrek egyévesek voltak, amikor az édesanya – ha ugyan nevezhetjük annak – azt állította, hogy terhes a férjtől – ekkor fordult a rendőrség miatt a kis család. Az öreglány bosszúból most azt igyekszik rájuk verni, hogy veszélyeztetik a gyerekek életét.

Ha te is mérgező szülők miatt szenvedsz, ez a pénteki Zoom-kurzus pont neked szól, még lehet csatlakozni.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló