Bulvár

Öt év után tért magához a kómából, édesanyja viccére!

  • Szerző:nuus
  • 2024.02.18 | 12:18

Jennifer Flewwellenről már mindenki lemondott, de édesanyja 5 év után is járt hozzá. Éppen ez vezetett a csodához: a nő magához tért!

Az amerikai Michigan államban élő Jennifer 2015. szeptember 25-én munkába tartott épp. Vezetés közben a férjével beszélt telefonon, amikor hirtelen szédülni kezdett, ezért letért az útról. Sajnos azonban későn, mert egy oszlopnak vezetett, súlyos sérüléseket szenvedve ezzel.

Jennifer kómába esett, és 5 éven át semmilyen beavatkozás hatására nem tért magához. A családja napi szinten látogatta az első évben, majd a férje és a gyerekei elköltöztek, új életet kezdtek. Csak az édesanyja volt az, aki továbbra is minden nap meglátogatta. Felolvasta neki a híreket az újságból, mesélt a napjáról és vicceket mondott neki.

Egy nap aztán Jennifer az egyik viccen – amit anyukája egy kollégájától hallott – hangosan felnevetett. Nem tért azonnal magához, de néhány órával a történtek után felnyitotta a szemét is megszólalt – igazi orvosi csoda ez! Ekkor tudta meg, hogy legnagyobb lánya férjhez mert és babája született, így amíg kómában volt, nagymama lett!

Persze mindent újra kell tanulnia: járni, beszélnie. Most az édesanyjával él, és együtt járnak a kezelésekre.

Nagyon ritka, hogy valaki 5 év után felébred a kómából: minél hosszabb ideig van valaki ebben az állapotban, annál kisebb az esélye annak, hogy magához fog térni.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.