Bulvár

Öt év után tért magához a kómából, édesanyja viccére!

  • Szerző:nuus
  • 2024.02.18 | 12:18

Jennifer Flewwellenről már mindenki lemondott, de édesanyja 5 év után is járt hozzá. Éppen ez vezetett a csodához: a nő magához tért!

Az amerikai Michigan államban élő Jennifer 2015. szeptember 25-én munkába tartott épp. Vezetés közben a férjével beszélt telefonon, amikor hirtelen szédülni kezdett, ezért letért az útról. Sajnos azonban későn, mert egy oszlopnak vezetett, súlyos sérüléseket szenvedve ezzel.

Jennifer kómába esett, és 5 éven át semmilyen beavatkozás hatására nem tért magához. A családja napi szinten látogatta az első évben, majd a férje és a gyerekei elköltöztek, új életet kezdtek. Csak az édesanyja volt az, aki továbbra is minden nap meglátogatta. Felolvasta neki a híreket az újságból, mesélt a napjáról és vicceket mondott neki.

Egy nap aztán Jennifer az egyik viccen – amit anyukája egy kollégájától hallott – hangosan felnevetett. Nem tért azonnal magához, de néhány órával a történtek után felnyitotta a szemét is megszólalt – igazi orvosi csoda ez! Ekkor tudta meg, hogy legnagyobb lánya férjhez mert és babája született, így amíg kómában volt, nagymama lett!

Persze mindent újra kell tanulnia: járni, beszélnie. Most az édesanyjával él, és együtt járnak a kezelésekre.

Nagyon ritka, hogy valaki 5 év után felébred a kómából: minél hosszabb ideig van valaki ebben az állapotban, annál kisebb az esélye annak, hogy magához fog térni.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló