Bulvár

Damu Roland nagynénje ezt mondta a temetés után

  • Szerző:nuus
  • 2022.02.22 | 20:20

Damu Rolandot végső nyugalomra helyezték Farkasréten.

Kedden délután, két hónappal halála után a Farkasréti temetőben temették el a december 27-én, koronavírusban elhunyt Damu Rolandot. A búcsúszertartást a színész végakarata ellenére nem nagynénje szervezte meg. A szűk körben zajló szertartás békében folyt le, a rajongóknak nem volt lehetőségük elbúcsúzni a színésztől.

A gyászolók rövid beszédekben emlékeztek Damu életére,

munkásságára, színészetére. Emellett a Csend beszél tovább című Republic-dallal vettek végső búcsút tőle. Damu Roland nagynénje, Éva szerint a színész a kórház intenzív osztályán azt mondta neki: „Éva, te fogsz eltemetni. Se a szüleimet, se a testvéreimet ne hívd meg, te intézz mindent!” Damu Rudolf, Roland apja ezt vitatta és feljelentést tett azért, hogy ő szervezhesse a szertartást.

„Gondoljunk bele, Roli covidos volt,

nem lehetett látogatni csak úgy. Ráadásul Évával, a nővéremmel akkor még tartottam a kapcsolatot telefonon, hiszen én kértem meg, hogy legyen ott Roli mellett, ha szüksége lenne valamire. Éva soha egy szóval sem említette, hogy a fiam ilyen kijelentést tett, nem tudtuk, ő sem tudhatta, hogy ekkora a baj” – mondta a Blikknek Damu Rudolf. Damu Roland nagynénje dicsérő szavakkal méltatta a szép megemlékezést. „Gyönyörű temetést sikerült szervezni, egy szavam nem lehet. Rolandhoz méltó megemlékezés volt” – mondta a nagynéni Rudolfnak.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Életmód
Barbie nyugdíjas korba lépett
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 08.