Bulvár

Ez volt a reakciója, amikor a vakrandin egy szakállas nő mellé került

  • Szerző:nuus
  • 2022.02.25 | 08:18

Ismerkedni, randizni senki számára se egyszerű, de extrán nehéz akkor, ha valaki se nőnek, se férfinek nem tartja magát...

A 28 éves Klyde kislányként látta meg a napvilágot, sokáig azonban úgy gondolta, ő igazából transzférfi. Már egy ideje szedte a tesztoszteront, amikor rájött, hogy a helyzet ennél bonyolultabb: ő se nő, se férfi, illetve egyszerre mindkettő, vagyis nem-bináris. Az egyszerűség kedvéért szakállas nőként definiálja magát.

Bár Klyde szakállasan érzi magát magabiztosnak, a randi-oldalakon az évek során rengeteg elutasításban volt része.. Előfordult, hogy több tucat troll-kommentet kapott arról, milyen undorító is ő valójában, ami természetesen nagyon megviselte.

A Truly kisfilmjében most egy Eli nevű lánnyal megy vakrandira. Mindketten biszexuálisak, de Elit azért meglepi a szakáll. Azt mondja azonban, hogy ez őt kicsit sem zavarja, mert számára a belső értékek fontosak.

Hamar kiderül, hogy a közös hullámhossz adott, bár Eli szeret túrázni, Klyde azonban mozgássérültként erre csak limitáltan képes. Úgy beszélik meg, mindenképpen lesz második randi, mert jól elbeszélgettek.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Időjárás
Elmarad a tél Európában?
  • szerző:nuus
  • 2023. 01. 04.