Bűnügy

Félmilliót kap, aki tudja, hogy ki vandálkodott Siófokon

  • Szerző:nuus
  • 2024.03.01 | 12:12

Vandálok fűrészeltek ketté több mint egy tucat frissen telepített facsemetét Siófokon, a polgármester félmillió forintot ajánlott fel annak, aki tudja, kik vandálkodtak.

Fotó: Dr. Lengyel Róbert Facebook-oldala

Siófok polgármestere, Lengyel Róbert félmillió forint nyomravezetői díjat ajánlott fel annak, aki segít elfogni a Beszédes-sétányon és az Ezüstparton frissen telepített fákat kettéfűrészelő vandálokat.

A városvezető közösségi oldalán osztotta meg a felháborító hírt, amely szerint a múlt héten 16 kisfát pusztítottak el az éj leple alatt.

A polgármester szerint nem csak Siófokon, hanem a balatoni településeken általában is probléma a fák elleni rongálás, amelyet néhány ingatlantulajdonos kilátásra való igénye is motiválhat.

A bejegyzés alatt a kommentelők is elítélték a tettet, és szigorú büntetést követeltek az elkövetőknek.

A polgármester arra kérte a siófokiakat, hogy fogjanak össze, és figyeljenek oda a közterületekre, valamint jelezzék, ha bármilyen gyanús tevékenységet észlelnek.

Aki információval rendelkezik a fakivágókról, az hívja a Siófoki Rendőrkapitányságot a 84/519-150-es, vagy a Telefontanút a 80/555-111-es számon.

A polgármester azt is bejelentette, hogy szúrópróba szerű kamerás megfigyeléseket is bevezetnek a parti területeken, hogy megelőzzék az újabb eseteket.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.