Celeb

Tóth Gabi elárulta, mi a gyógyír a bánatra

  • Szerző:nuus
  • 2024.03.03 | 15:36

Az énekesnő kőkemény időszakot tudhat maga mögött, ami lelkileg is megviselte. A szerelem mellett mással is vigasztalódik.

Gabi teljes erőbedobással készül a Tina Turner emlékkoncertre, ahol nem csak énekelni, hanem táncolni is fog.
„A tánc csodálatos dolog, mert olyan testtudatot ad, amivel könnyebben tudom az éneklést is használni. Szeretem a kihívásokat, azért csinálom, mert szeretem följebb tenni a mércét, és magamat is meglepni, hogy képes vagyok megugrani. Ez most is így lesz – mesélte az énekesnő a TV2 munkatársának próba közben.

A beszélgetésben arra is kitért, hogy Máté segít-e neki a felkészülésben.

„A párom a néptánc világában mozog, ott egészen máshova kell helyezni a testsúlyokat. Más, mint a latin, de salsázni szoktunk. Táncikálunk ha kell, ha nem. Bánatunkban, örömünkben, a tánc az mindig gyógyír a léleknek. A tánc önbizalmat ad, sokat tudsz befelé figyelni. Nekem elég nehéz időszakom volt az elmúlt fél évben, a tánc pedig teljesen kipucolja a lelket. Stresszt vezetsz le vele, kiragad a felgyorsult világból, csak a jelen van. A zene mindig ott volt nekem gyógyszerként, ha bármi baj volt. Hálás vagyok a Jóistennek, hogy a tánc is megadatott nekem. Egy kicsit talán van is hozzá érzékem, talán a ritmusérzék miatt énekesként. Sosem leszek profi táncos, de ha már csak olyan szinten űzhetem, hogy a lelkemet gyógyítom, és esetleg még másoknak is tetszik, nekem az bőven elég – tette hozzá Gabi, aki azt is elárulta: párjával közös terveik vannak a táncot illetően. Gyerektáborokat terveznek nyáron, ahol szeretnének olyan közösségeket építeni, ahol a tánc és a zene között hidat képeznek.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló