Bulvár

Szinte felismerhetetlen lett a magyar Ken baba – komoly problémákkal küzd

  • Szerző:nuus
  • 2023.03.04 | 18:18

Külseje miatt bujkál a nyilvánosság előtt a magyar Ken babaként ismert Einwiller Gregor.

Az eddig feltűnősködő valóságshow-sztár egy jó ideje visszavonult a social médiából.

Fotó: RTL

A magyar Ken babaként ismert Einwiller Gregor (VV Greg) tavaly óta nem posztolt közösségi oldalára, ami többeknek is szemet szúrt. Úgy tűnik, a miértekre most egy szemfüles olvasónak sikerült választ adnia.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

(@einwillergregor) által megosztott bejegyzés

Egy olvasó több fotót is készített a férfiről, aki most szinte árnyéka önmagának. Greg elmondása szerint hónapok óta attól fél, hogy felismeri valaki és lefotózza. Mint mondta, korábban jelezte is nemtetszését, ha ilyesmit tapasztalt, de ez most nagyon felháborítja:

senkinek semmi köze hozzá, hogy nézek ki

– kezdte feldúltan, majd a Bors állítása szerint bontotta a vonalat. Nem sokkal később már higgadtabban mesélt élete egyik legnehezebb helyzetéről.

Elmondása szerint hónapok óta súlyos problémákkal küzd.

Greg állítása szerint “óriási a baj, nem véletlenül tűnt el”. Mély depresszióval küzd, csak akkor mozdul ki, ha muszáj.

Ha emberek közé kell mennem, pánikrohamot kapok. Gyomorgörccsel és gombóccal a torkomban lépek ki az utcára. A legsötétebb gondolatok is megfordultak már a fejemben.

Azt is elárulta, sokszor úgy érzi jobb lenne, ha nem élne. Ugyanakkor azt mondta, hívő emberként az öngyilkosság elitélendő a számára, pont ezért nehéz szembesülnie a szörnyű gondolataival. Helyzetét az sem könnyíti meg, hogy távol van a családjától, akiknek problémáit meg sem említette, és szakemberhez sem szeretne fordulni a problémáival, mert egymaga szeretné megoldani őket.

Hiába véli úgy, hogy könnyebb lenne, ha kisírhatná a bánatát az édesanyjának, mégsem beszél a problémáiról a családjának, “nem akar rájuk ijeszteni”.

Mindig ügyelek arra, hogy mosolygós emoji-kat küldjek nekik, még ha belül teljesen mást is érzek. Nagyon kevés barátommal tartom a kapcsolatot, ők próbálják tartani bennem a lelket. Nincs könnyű dolguk, mert őket sem engedem közel magamhoz

– mesélte. Mint mondta, nem kérte szakember segítségét, úgy véli, lehet így nehezebb, de hosszú távon eredményesebbnek tartja, ha egyedül teszi meg ezt az utat.

A fotók itt tekinthetők meg.
 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló